Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meg fogja vajon érteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogja vajon érteni a pasi, hogy eddig miért nem volt soha kapcsolatom?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok, sosem volt még párkapcsolatom. Ennek az az oka, hogy volt egy olyan intim elváltozásom, ami gátlásossá tett, emiatt nem ismerkedtem egyáltalán, mindenkinek azt hazudtam, hogy aszexuális vagyok, azért, hogy hagyjanak az ilyen kérdésekkel békén. Eközben persze nagyon is vágytam kapcsolatra, voltak fiúk, akik tetszettek, álmodoztam róluk stb. Év elején összegyűlt végre a pénzem arra a műtétre, ami megoldotta a problémám, utána elhatároztam, hogy elkezdek ismerkedni. Beszélgetni kezdtem néhány fiúval, de igazán egyikük sem fogott meg. 2 hete azonban ismerkedem egy sráccal, aki nagyon. Attól tartok, hogy kiröhög, ha megtudja, hogy nekem még senkim nem volt. Főleg, hogy elmondta, ő már kiélte magát, több, mint 160 lánnyal volt, de már nagyon szeretne megállapodni és leállt a trófeagyűjtéssel.
2020. dec. 7. 16:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
83%

"Főleg, hogy elmondta, ő már kiélte magát, több, mint 160 lánnyal volt, de már nagyon szeretne megállapodni és leállt a trófeagyűjtéssel."

Te komolyan egy ilyennel akarsz összejönni? Nagyon naiv vagy, ha azt hiszed, már megváltozott, vagy miattad meg fog változni. Te is csak egy trófea leszel neki, majd utánad jön a következő naiv szerelmes csaj, akit ugyanúgy beetet ezzel a dumával.

2020. dec. 7. 18:41
 22/31 anonim ***** válasza:
74%
Nekem egyik barátnőm hasonló helyzetben volt.Szűz nőként ismerkedett egy eléggé idióta csajozógéppel.A srác megkérdezte nyíltan,hogy szűz-e mert érezte,hogy tapasztalatlan.Barátnőm megmondta,erre a srác közölte,akkor inkább ne is folytassák.Ugyanis azzal érvelt,ő már túl van azon,hogy "kislányokat" tanítgasson.Valószínű a legtöbb ilyen pasi így működik...
2020. dec. 7. 21:16
 23/31 anonim ***** válasza:
76%
Akkor en valaszolok magara a fo kerdesre, mert latom mindenki leragadt a 160-as szamnal. Errol en nem mondok velemenyt, nem is akarok es nem is tudok. Viszont nekem is 27 evesen lett az elso komoly kapcsolatom tobbek kozott hasonlo ok miatt mint neked kerdezo. Nalam 2 evvel idosebb ferfirol van szo, akinek jo par no volt mar az eleteben elottem, el is ismerte. Kicsit meg is lepodott mikor elmondtam neki h szuz vagyok 27 evesen, de se nem rohogott ki, se nem nezett hulyenek. Ez 12 eve volt, azota o a ferjem es a gyerekeim apja. Aki ezert kirohog, az menjen a busba.
2020. dec. 7. 23:39
 24/31 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező: folyton oda térsz vissza, hogy nagylány vagy, ismered jól a pasast, a kérdésedre válaszoljunk.

Ok, akkor itt a kérdésedre a válasz: nem az számít, hogy meg fogja e érten, hanem, hogy érdekelni fogja e.

De te már eldöntötted, hogy szétteszed neki, akkor minek pörögsz itt? Csináld, csak arra figyelj, hogy utána el ne hagyja kicsi szádat az a mondat, hogy "minden férfi mocsok". Mert nem mindegyik az, viszon a 160 nős pasas már bizonyított

2020. dec. 8. 07:21
 25/31 anonim ***** válasza:

160 lánnyal? Az igen! Te ezt elhiszed? Nagyon naiv vagy. Majd biztos megáll nálad, ha meg is áll akkor csináltass vele egy komplex nemi betegség tesztet mielőtt megint gátlás fog el mert a pasid elfelejtett elmondani egy s mást.

Nem az a baj, hogy nem volt eddig kapcsolatban részed, és hogy gátlás alakult ki benned a betegség miatt, hanem az, hogy trófea gyűjtő manipulációjának a játékszere leszel. Ó igen tudod lehet azért beszéli meg veled a nagyon őszinte dolgait, mert más csaj már ezzel elzavarta volna.

A szexualitás tippem szerint a topic, hidd el aki ilyen kendőzetlenül beszél ilyesmiről az szexfüggő, és egyre neccesebb dolgokat fog rád cuccolni. Ne akarj lebetegedni tőle se fizikálisan,s e pszihésen, mert utána évekig azért lesz gátlás benned, hogy ezek után ki fogadna el így ezekkel a tapasztalatokkal a hátad mögött. Közbe meg lenne biztos boldog jelentkező. Szerintem előzd meg ezt az évekig kínszenvedést, hidd el nem akarod.

2020. dec. 9. 12:31
 26/31 anonim ***** válasza:
A 160 lányból mennyinek van gyereke tőle?
2020. dec. 9. 12:31
 27/31 anonim ***** válasza:
És van e ugyan a 160-ból egy feleség, mivel 160 nős pasi. Ezek költői kérdések. Ébresztő!
2020. dec. 9. 12:33
 28/31 anonim ***** válasza:
A 160 nőt megkérdezted mindet egytől egyig? Vagy csak a pasika veziója van amit iszol áhítattal?
2020. dec. 9. 12:34
 29/31 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak azt hazudta, hogy vége lett a kapcsolata, mellette meg már te vagy a 360-ik.
2020. dec. 9. 12:35
 30/31 A kérdező kommentje:
11 komolyabb kapcsolata volt, többi egyéjszakás kaland, nincs gyereke. Mindenkinek van múltja, nem azé feladatom ítélkezni.
2020. dec. 9. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!