Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, örülnétek, ha a barátotok minden héten meglepne egy csokor rózsával?
Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 22:25
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
32 szavazat
1/11 anonim válasza:
Egyszer-egyszer oké, de minden héten szerintem sok.
2/11 anonim válasza:
Nem bánom ha meglep, de ne mindig ugyanazzal. Egyébként ha havonta lep meg valami ajándékkal, nekem az is elegendő. Az apró kis gesztusokat, szavakat, bókokat jobban értékelem.
3/11 anonim válasza:
Jobb, ha alkalomszerű a virág, ha rendszeressé válik, akkor már nincs az a hatása. Én például nagyon örülnék, ha a munkahelyemre küldene nekem valaki.
5/11 anonim válasza:
Nem, mert unalmassá válna, ha minden héten kapnék. Inkább havonta, vagy néha csokit, hogy ne vesszen el a varázsa. :)
6/11 anonim válasza:
Inkább egy fél kilós nutellának jobban örülnék vagy ferrero roche, nem tudom hogy a faxba írják.
7/11 anonim válasza:
Nem. Elvesztené az értékét és eléggé szánalmasnak is tartanám, hogy nem tud udvarolni, csak rutinból odabsz valamit.
8/11 anonim válasza:
Ha minden héten rendszeresen jön a virág, az nem meglepetés. Elveszti a jelentőségét.
"Előfizettem a virágboltban a rendszeres szállításra oszt' jóvan, így már nem mondhatja a 'zasszony, hogy nem törődök vele."
Ennek kb ennyi az üzenete. Nagyon romantikus...
9/11 anonim válasza:
Nem szeretem a vágott virágot. Adjon cserepeset ha minden áron virágot szeretne adni, de azt se ilyen gyakran, mert már így is dzsungel a lakás :D
10/11 anonim válasza:
Abban semmi meglepetés. Miért lepődnék meg, ha tudom, hogy jön a heti rendes csokrom. Ez így marha nagy hülyeség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!