Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ti hamarabb beleszere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti hamarabb beleszerettek egy szép szomszédlány típusba, mint egy instán modellkedő csajba?

Figyelt kérdés
Utóbbi alatt nem a végletes r.bi stílust kell feltétlen érteni, de valami olyasmi. Melyiktől mit akarnátok, és miért?
2020. dec. 6. 18:19
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
61%

#50: Falun nőttem fel. Na, most szidd el a falusiakat is... :D Az se zavarjon, hogy nem is pont arról írtam, amiről beszélsz.

Ha meg már ilyen "ki-mit-hol hallott" dolgot játszunk: Prolizást általában csak proliknál jobb anyagi helyzetű, másokat lenéző, de ugyanolyan szintű emberektől hallottam.

2020. dec. 6. 22:42
 52/57 anonim ***** válasza:
26%

Ez a kancsal, sprőd hajú tetkós csaj tényleg nem egy nagy durranás. Elhiszem hogy valakinek tetszik ez a tenyeres-talpas-csöcsös-sokfogas típus, meg a tetkók, meg ez az egész stílus, de tény, hogy ez sokkal inkább a csóróknál vagy az kopasz BMW-s újgazdagoknál nyerő, mint az értelmiségnél, elsőre nekem is a proli szó ugrik be róla, bármennyire is elcsépelt már ez a kifejezés. Én dolgoztam eladókén, az öltözőben jól meg lehetett figyelni, hogy a fiatal csaj kollégáim közül kb mindenki full ki volt varrva hasonló igényességű tetkókkal.

Kérdésre válaszolva a többségnek jobban bejön a szomszédlány típus, de általában kb egy ilyen Emma Watson szintű nőt kell érteni alatta. Vagyis aki baromi szép, de nem mű.

2020. dec. 6. 22:53
 53/57 anonim ***** válasza:
68%
Elég sokat elmond az oldal színvonaláról, hogy az előttem lévő felhasználó 90% körül áll...
2020. dec. 6. 22:56
 54/57 anonim ***** válasza:
100%

Emma Watson nekem már inkább az Audrey Hepburn kategória. Úgy topnő, hogy meg tudta őrizni a természetes báját.

Semmiképpen nem az átlag szomszédlány kategória, Emma Watsonból nem látok egy mezei csoportképen legalább 5-6 darabot. Szomszédlányból simán.

A szomszédlány inkább az, hogy elmész egy új társaságba, ott van 30 nő. Rögtön látsz egy párat, aki ronda, látsz egy párat aki nagyon szép, és a kettő között ott van a szomszédlány kategória, akivel szívesen megismerkednél, akinek ha jó a humora, akkor szívesen randira hívod, de kétségkívül nem fognak sosem feltűnni egy magazin címlapon, akiknek nem tökéletes a megjelenése, de ezzel nincs is baj.

2020. dec. 6. 22:58
 55/57 anonim ***** válasza:
60%

52.-nek.

EW jó nő??? Na ne már.

2020. dec. 6. 22:59
 56/57 anonim ***** válasza:
91%
Nem bírom az olyan embereket akik mindenhol fegyverrel pózolnak.
2020. dec. 6. 23:04
 57/57 anonim ***** válasza:
26%
Hagyjátok már a tetkós csaj szapulását, mert azt fogja hinni a gyakornok srác, hogy még mindig én pörgök ezen, pedig már régen elengedtem az egészet :)
2020. dec. 6. 23:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!