Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ti hamarabb beleszere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti hamarabb beleszerettek egy szép szomszédlány típusba, mint egy instán modellkedő csajba?

Figyelt kérdés
Utóbbi alatt nem a végletes r.bi stílust kell feltétlen érteni, de valami olyasmi. Melyiktől mit akarnátok, és miért?
2020. dec. 6. 18:19
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
47%

A tetkós csaj ALEX ZEDRA.

Amerikai ex-katonai rendőr. Hivatásos sportlövő versenyző. Modell és gamer.

[link]

Nem tudom melyik gyárban vannak idehaza ilyen csajok, de ha valaki tudja, küldjön már egy linket a cég HR osztályához, mert jelentkeznék! Köszi!

2020. dec. 6. 21:47
 42/57 anonim ***** válasza:
12%

#40: Hagyjuk már ezt. Le lett tisztázva, hogy nem a szemed miatt alkalmaznak a munkádnál.

#41: Hagyd rá. Szegénynek csak fáj, hogy mérnökként senkinek sem kell.

2020. dec. 6. 21:53
 43/57 anonim ***** válasza:
85%
A tetkósnak szép a lába, de nem mindenkinek tetszenek ezek a megcsinált nők.
2020. dec. 6. 21:58
 44/57 anonim ***** válasza:
57%
A képet nézve Sub pasiknak egy álom lehet biztos.
2020. dec. 6. 22:00
 45/57 anonim ***** válasza:
100%
#44: Dom pasi vagyok, de mivel jól néz ki ez a nő, ezért nem mondom rá, hogy ronda.
2020. dec. 6. 22:00
 46/57 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem gamerexkatonaakármicsodayoutube csaj nem szép...

Amit ti csináltok az viszont a kalsszikus nyálcsorgatós tinifiú (akarom mondani gyakornok) hozzáállás.

Találtok egy igazi felkapott típust, és aki szerint az nem jó nő, azzal gond van. Még emlékszem mikor gyerek voltam, akkor Pamela Anderson volt A nő. Nekem sosem jöttek be ezek a lufimellű szőke, nagyajkú csajok, megkaptam a fikázást, hogy csak azért, mert sosem lesz ilyen nőm.

Igazuk volt, szerencsére sosem lett :)

(lett helyette jópár "szomszédlány", és nem fogok nyafogni, hogy kimaradtak a tetkó királylányok)

2020. dec. 6. 22:20
 47/57 anonim ***** válasza:
67%

#46: Tehát, kikéred magadnak, hogy nekünk mi tetszik és felháborodsz, hogy mi kikértük tőled, hogy ő ronda. Az igen ember, em szúrja ki a szemed a kettős mércéd?

Nyálcsorgatásról meg szó sem volt. Fikázásról volt szó és annak a normális leírásáról, hogy mennyire nevetséges, sikertelen fiúra utaló szöveg, amit lenyomtál.

Nem, a gyári melós csajok nem a szomszédlánytípusok.

2020. dec. 6. 22:23
 48/57 anonim ***** válasza:
26%

47: olvasni megtanltál? Egy szóval nem mondtam, hogy nem tarthatod ezt a csajt a női nem csodájának. (még azt sem én írtam, hogy egy tetkó ne legyen már az igényesség szinonímája, bár egyetértek vele maximálisan).

Felőlem csorgathatod a nyálad erre a csajra, nincs ezzel semmi gond, viszont én meg nyugodtan mondhatom, hogy randa, és nem azért, mert nincs lehetőség ilyen nőre. (egy tetszőleges lakótelepi szoliban találni ilyet, de pszt, ez magánvéleményem! Én azért maradnék az olyannál, akinek van valami a fejében, és a military-gamer nekem nem azt mutatja, hogy az eszével érvényesült bármikor;))

2020. dec. 6. 22:26
 49/57 anonim ***** válasza:
72%

#48: Továbbra sem megy a nyálcsorgatás, hiába próbálod másokra erőltetni. És persze, hogy mondhatod, hogy nem jön be, de rondának előadni nevetséges. Akkor kiszeltünci mi? Ő is csak ronda?

Nem az lenne a baj, hogy leírod, hogy nem az eseted, átlagos vagy valami... Hanem az, hogy mennyire árad az egész szövegből a lenézés és a frusztráltság, hogy tényleg sosem lesz ilyened.

És persze, tudjuk, a világ legjobb nőit is lazán behúzod, mind megvolt meg hasonlók, csak na. Akkor nem ÍGY írnád, amit írsz.

2020. dec. 6. 22:30
 50/57 anonim ***** válasza:
66%

". Hanem az, hogy mennyire árad az egész szövegből a lenézés és a frusztráltság, hogy tényleg sosem lesz ilyened."

Te lakótelepen nőttél fel igaz? Ott divat állni a 20 éves, bele lóg tuning Golf/Suzuki/BMW mellett, és magyarázni, hogy mindenki csak azért fikázza, mert irigykedik... Ahogy ott divat a kacsaszájú, feltöltött mellű, p@ja kint csajodra mondani, hogy "igényes", meg "csak irgykednek a srácok".

Semmi gond, előbb utóbb a többség kinövi, a maradék meg marad proli. Ennyi

2020. dec. 6. 22:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!