Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ti hamarabb beleszere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti hamarabb beleszerettek egy szép szomszédlány típusba, mint egy instán modellkedő csajba?

Figyelt kérdés
Utóbbi alatt nem a végletes r.bi stílust kell feltétlen érteni, de valami olyasmi. Melyiktől mit akarnátok, és miért?
2020. dec. 6. 18:19
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:

Nem én találtam ki, hanem ti férfiak. Ők beérik ilyennel:

[link]

2020. dec. 6. 20:01
 22/57 anonim ***** válasza:
100%

21:

- feltűnt, hogy a "szomszédlány" erősen idézőjelben van az általad linkeltben is?

- attól, hogy egy modellre, rásütik, hogy természetes szépség, meg szomszédlány és társai nem lesz az (ez ugyanaz, amikor a romkomban a bombázó csajra adnak egy béna szemüveget, meg összekócolják a haját, és kész a csúnya lány - aki persze majd kivirágzik)

Btw, ahogy valaki nagyon jól megfogalmazta, a szomszéd lány az, akit bármelyik gólyatáboros fotón megtalálsz (nem is egyet), és azt mondod, hogy csinos csaj.

2020. dec. 6. 20:06
 23/57 anonim ***** válasza:
82%

@21: tökéletesen igazad van! Ahol őt nevezik szomszéd lánynak, ott pedig ilyenek a szomszéd építkezésen dolgozó ácsok:

[link]

Ezt pedig egy csaj blogján találtam, mindjárt levonom a következetést, hogy amikor a lányok ácsról beszélnek, akkor rá gondolnak

2020. dec. 6. 20:10
 24/57 anonim ***** válasza:
32%

Én ács vagyok 🙋 nem is akármilyen 😏

Bár annyira nem vagyok kitszva mint a képen az úriember 😂😂

2020. dec. 6. 20:13
 25/57 anonim ***** válasza:
100%
24: én már annak is örülnék, ha találnék egy olyna ácsot, aki egyenes vonalban megcsinálja a tetőgerincet, és felőlem sörhasa is lehet :P
2020. dec. 6. 20:18
 26/57 anonim ***** válasza:
100%
egyékbént a képen inkább aszalos van, mert egy ilyen apró csapolás szerintem nem ács meló :P
2020. dec. 6. 20:19
 27/57 anonim ***** válasza:
100%
@25 bizony, ritka a jó, megbízható ács. Privátban ajánlok jót.
2020. dec. 6. 20:21
 28/57 anonim ***** válasza:
7%

Tudom, hogy a nők szerint a férfiaknak csak a tökéletes modellek kellenek (hiszen csak az ilyen csajoknak van párja ugye), de leírom, hogy az én barátnőim milyenek voltak:

- több túraruhájuk volt, mint party darabjuk

- több futócipőjük mint magassarkújuk

- egyik sem festette a haját

- egyik sem sminkelt túl sokat (egyszer színházba mentünk, és megkérdezte a lány, hogy nem tetszik e a sminkje, mondtam, hogy nem láttam, hogy van rajta :))

- műköröm? az mi?

- egyikük sem volt az a csaj, akiről kiraksz valahova egy képet, és rögtön feltűnik a "tolnám mint a bringát" kommentszekció, de nekem mindegyikük vonzó volt

- kiváló humoruk volt, tudtak beszélni a világ dolgairól, viszont nem tudtak felsorolni egyetlen beauty coach-ot sem, nem ismerték a celeb pletykákat

- hamarabb fordultak meg egy könyvtárban, mint egy szépségszalonban

- hamarabb láttál könyvet a kezükben, mint cosmo magazint (vagy ami most van helyette online)

2020. dec. 6. 20:27
 29/57 anonim ***** válasza:
41%

A férfinek olyan nője lesz, amilyet meg tud fizetni.

Nem így van? Oké! De...akkor a csóró pasikanak miért nincs ilyen csajuk? [link]

2020. dec. 6. 20:27
 30/57 anonim ***** válasza:
81%

"akkor a csóró pasikanak miért nincs ilyen csajuk?"

Mérnök vagyok, dogloztam gyáriparban.

Ilyen csajt látsz a futószalag mellett is (proli tetkó, nagy szempilla, megcsinált haj, rengeteg smink), és bizony a sorról jár operátor pasival is (kopasz, lakótelepi vasas edzőteremben gyúrt, 20+ éves BMW-vel jár)

Gondolod, hogy azért nem kell ilyen csaj, mert nem tudnám megvenni? Ne nevettes...

2020. dec. 6. 20:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!