Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél-e első nagy szerelmeddel,ha ismerősként előtte láttad 15 éven keresztül a többi párkapcsolatát közösségi oldalakon ?
Hogy érted? Hogy összejönnék-e egy olyan emberrel, aki 15 éven keresztül az ismerősöm volt, láttam a kapcsolatait örökké facebook-on, majd valahogy úgy hozta az élet hogy beleszerettem?! Vagy úgy érted, hogy összejönnék-e azzal az emberrel aki 15 ével ez előtt a nagy szerelmem volt, de végig követhettem az eddigi kapcsolatait a közösségi oldalakon?
Az első varíáció nem zavarna, de csekély esélye van annak, hogy életem szerelme fent legyen valamilyen közösségi oldalon 15 éven keresztül úgy, hogy 15 évig egymásra sem hederítünk...és csak fb ismerősök vagyunk.
A második meg azért lehetetlen eset, mert egyáltalán nem vonz már az első nagy szerelemem, és nincs az az Isten, ami miatt bele tudnék szerelmesedni újra. Tehát nem érdekel 1 kapcsolata sem, és Ő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!