Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál/viselkednél ha egy munkahelyre kerülnél az első szerelmeddel akivel haragban váltatok el?
Figyelt kérdés
2017. máj. 15. 23:16
2/8 anonim válasza:
Légy közömbös, mintha soha nem is ismerted volna. (JOBBAN JÁRSZ)
3/8 anonim válasza:
Ez függ attól, hogy mennyi idő telt el a szakítás óta. Ha egy éven belül van, akkor felzaklatna kicsit a dolog. Ha azon kívül, akkor nem érdekelne, nem vagyok haragtartó, a legtöbb exemmel beszélőviszonyban vagyunk, néhányukkal haveri/baráti kapcsolatot ápolunk. Velük még örülnék is, ha egy munkahelyre kerülnék, mert biztos segítenének, és jól szórakoznánk. Kapcsolat szintjén már nem érdekelnek, párom mindenben jobb náluk, főleg, ami a kapcsolat minőségét illeti.
5/8 anonim válasza:
Nagyon csúnyán átvágott az első szerelmem és kihasznált. Ha a munkahelyemre jönne, szerintem nem törődnék vele, azzal vehetném a legnagyobb elégtételt, hogy lesz.rom. Van párom, aki szeret, nem törődnék kicsinyes hisztikkel és játszmákkal, az a férfi nem érdemli meg a figyelmemet :)
6/8 anonim válasza:
Az első szerelem vége nálam kb 5 éve ért véget, ha véletlenül egy helyre kerülnénk, valószínűleg köszönnék neki udvariasan, és ennyi. Több nem. Már nem haragszom rá, szóval jelenetet nem rendeznék, de nem is érezném feszélyezve magam.
7/8 anonim válasza:
Hááát, így 15 évvel később teljesen közömbösen érintene, de azért valszeg meglepődnék, hogy ennyire kicsi a világ.
8/8 anonim válasza:
Erre elvi esély sincs. Ő egy szalagmunkás, én meg egy informatikus mérnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!