Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnétek, ha a barátotok ezzel fogadna, amikor hazaértek?
Az ajtóban egy csokor rózsával várna, csókot adna, miközben a kedvenc romantikus zenéd szól.
Lesegítené rólad a kabátot, majd megmutatná az ebédlőt, ahol a kedvenc ételed vár gyertyafénnyel kísérve.
Vacsora után fürdőt készítene, a kád mentén illatos mécsesek, a víz tetején virágszirmok.
Együtt ellazulnátok a forró vízben, miközben megmasszírozza a hátatokat.
Ezután kiszálltok, megtörölköztök... és mindenki tudja, hogyan folytatódik tovább a történet.
Nem kell megmutatni az ebédlőt, én is ott lakom, tudom hol van. Nem férünk el ketten a kádban. Ha valaki fürdik, a macska mindig ott kukkol a kád széléről, úgyhogy egy perc alatt ledózerolná a mécseseket. A masszázst nem szeretem.
Nekem egy sima finom vacsi, állati szex kombó jobban tetszene.
Nem értem, miért lett a 20-as lepontozva. Ott az igazi szeretet, romantika. Az apró tettekben. Ha ezt a törődést, partberséget megkapja a nő, gyertyafényes vacsora nélkül is érzi, hogy fontos, és lesz energiája és kedve szexelni a szerelmével.
Amúgy tényleg kedves gesztus és látszik, sok munka van mögötte, de ez ilyen ritka alkalomra elég. Jobban szeretném a mindennapokban érezni a törődést, ahogy a huszas írta.
Persze olykor jól esik ez a romantika is, de ha a hétköznapokban nincs semmi mögötte, akkor üres színjáték.
Szép, igazi filmjelenet :D
Örülnék neki, de egy kiadós vacsora után a kádban lazulni túlságosan elálmosítana este a folytatáshoz. Esetleg ha korán kezdjük, akkor belefér még egy kis kényeztetés. De jobb külön a kádas masszázs és relaxálás, utána összebújás, esetleg még egy film, ha belefér, és másik alkalommal zene (tánc?), és szeretkezés. Vacsora mindkettőnél lehet, de a 3 együtt már sok, a fürdés elálmosítana, szex előtt jobb egy gyors zuhany. Szeretem ha van az együttlétben energia és lendület, tüzesség, s nem szívja ki előtte a forró víz az energiám.
Most akkor hányan ültök a kádban?
Mert azt írtad, a barátod megmasszírozza a hátatokat? :D :D :D
Azért az nagyon vicces lenne, ha mindehhez a The Score szólna 😂😂😂
Ugyanis ők a kedvenceim
#23 vagyok, bocsi elírtam. 18-asra gondoltam (de a 20-asnak is igaza van).
Nem évente kell egy nagy gesztus, hanem a mindennapi életben sok kis apró. Amiből tudom, hogy tényleg szeret és törődik velem, társam.
De időnként ha van kedvünk, lehet ilyen is, jól esik persze. De tényleg semmit sem ér, ha a mindennapi figyelmesség és tettek nincsenek mögötte, nert az a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!