Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Örülnétek, ha a barátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülnétek, ha a barátotok ezzel fogadna, amikor hazaértek?

Figyelt kérdés

Az ajtóban egy csokor rózsával várna, csókot adna, miközben a kedvenc romantikus zenéd szól.

Lesegítené rólad a kabátot, majd megmutatná az ebédlőt, ahol a kedvenc ételed vár gyertyafénnyel kísérve.

Vacsora után fürdőt készítene, a kád mentén illatos mécsesek, a víz tetején virágszirmok.

Együtt ellazulnátok a forró vízben, miközben megmasszírozza a hátatokat.

Ezután kiszálltok, megtörölköztök... és mindenki tudja, hogyan folytatódik tovább a történet.

2020. dec. 4. 19:03
A kérdező szavazást indított:
Igen, tetszene
Nem tetszene
48 szavazat
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
86%
Nekem ez már túl giccses, "kirakat"romantikus, de a szándéknak örülnék. A fürdőszobai mécseseknek nem örülnék, balesetveszélyesek.
2020. dec. 4. 19:06
 2/29 anonim ***** válasza:
94%
Néha napján jól tud esni egy ilyen a semmiből.
2020. dec. 4. 19:08
 3/29 anonim ***** válasza:
38%

NINCS "kedvenc romantikus zeném". Allergiás vagyok az ilyen baromságokra, hogy "lesegítik rólam a kabátot". Nem vagyok kétéves. Akkor most mi is van?

Szóval egyáltalán nem örülnék, mert ennek semmi köze ahhoz, hogy én mit tartok romantikusnak, csupán egy ostoba köznépi elképzelés, afféle ízetlen "generálromantika". Blöeee.

2020. dec. 4. 19:13
 4/29 anonim ***** válasza:
54%
Hááát, általában a barátokkal csak sörözni szoktunk. Ez így elég meredek lenne...
2020. dec. 4. 19:17
 5/29 anonim ***** válasza:
49%

Tetszik, de max. egy évben egyszer, mert egy kicsit azért elég sok ez :)

A gyertyákkal vizsont óvatosan, ha nem akarsz lángoló szerelmet.

2020. dec. 4. 19:18
 6/29 anonim ***** válasza:
23%
Ma már ne erőltesd a romantikát, mert csak magadat égeted vele. A nőknek már nem kell a romantika, ez az itteni kérdésekből is mindig kiderül.
2020. dec. 4. 19:18
 7/29 anonim ***** válasza:
88%

Nekem ez a kombó jobban tetszene:

Kapok egy szál rózsát, elmehetek zuhanyozni, majd alkoholba áztatott vacsi (lehet gyertyafényes) végül erotikus olajos masszázs.

A kádas-gyertyás-masszírozós kombó életveszélyes, kényelmetlen, és csak a képeken mutat jól.

2020. dec. 4. 19:19
 8/29 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem annak jobban örülnek, ha hazaérsz és áll a fszod egész éjjel . És nem fejfájásra hivatkozol meg hasonlók, mert csaltad az asszonyt meg minden baromság, hanem teljesítesz :)
2020. dec. 4. 19:19
 9/29 anonim ***** válasza:
87%
Hát úgy látszik, én óriási kivétel vagyok, mert nekem nagyon tetszene ez a barátomtól, bár romantikus típus, szóval voltak már hasonlók. :)
2020. dec. 4. 19:24
 10/29 anonim ***** válasza:
23%
Mi az hogy “megmasszírozza a hátatok”? Hány hátam van vagy ki van még ott?
2020. dec. 4. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!