Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnétek, ha a barátotok ezzel fogadna, amikor hazaértek?
Az ajtóban egy csokor rózsával várna, csókot adna, miközben a kedvenc romantikus zenéd szól.
Lesegítené rólad a kabátot, majd megmutatná az ebédlőt, ahol a kedvenc ételed vár gyertyafénnyel kísérve.
Vacsora után fürdőt készítene, a kád mentén illatos mécsesek, a víz tetején virágszirmok.
Együtt ellazulnátok a forró vízben, miközben megmasszírozza a hátatokat.
Ezután kiszálltok, megtörölköztök... és mindenki tudja, hogyan folytatódik tovább a történet.
NINCS "kedvenc romantikus zeném". Allergiás vagyok az ilyen baromságokra, hogy "lesegítik rólam a kabátot". Nem vagyok kétéves. Akkor most mi is van?
Szóval egyáltalán nem örülnék, mert ennek semmi köze ahhoz, hogy én mit tartok romantikusnak, csupán egy ostoba köznépi elképzelés, afféle ízetlen "generálromantika". Blöeee.
Tetszik, de max. egy évben egyszer, mert egy kicsit azért elég sok ez :)
A gyertyákkal vizsont óvatosan, ha nem akarsz lángoló szerelmet.
Nekem ez a kombó jobban tetszene:
Kapok egy szál rózsát, elmehetek zuhanyozni, majd alkoholba áztatott vacsi (lehet gyertyafényes) végül erotikus olajos masszázs.
A kádas-gyertyás-masszírozós kombó életveszélyes, kényelmetlen, és csak a képeken mutat jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!