Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, melyik ajándéknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik ajándéknak örültök / örülnétek a legjobban a barátotoktól?

Figyelt kérdés

2020. nov. 27. 15:00
A kérdező szavazást indított:
Ruha
Smink
Ékszer
Cipő / magassarkú
Táska
Virág
Egyéb (írd le)
30 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Egyébnek még a parfümöt bedobnám, annak nagyon tudok örülni, ha az illető ismeri az ízlésemet. De a felsoroltak is mind olyanok, hogy elég jól kell hozzá ismerni a másik ízlését. Cipőnél meg még az sem elég, pláne magassarkúnál, azt próbálni kell. Szóval a legbiztonságosabb terep a virág, azzal nehéz mellé lőni.
2020. nov. 27. 15:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ruhát, magassarkút magamnak veszem, mert nem egyszerű eltalálni, hogy mi áll jól. Sminkből egyszerűeket használok, de például én szeretem ápolni a bőrömet. Fényvédő, különböző szérumok, hámlasztó, mindenféle oldatok vannak, arcradír, hidratálók, ezekért odavagyok és lehet is válogatni a nagy kínálatból, számomra jobb mint a smink.

Táskára se vágynék mástól, ruhaként egy szexi pizsama tetszene, mondjuk selyemből. Illetve még a virág tetszene, de nem vágott, vagy ilyen cserepes vagy vannak ezek a mutatós összeállított kis pozsgás kertek egy nagy cserépben vagy kosárban, ezek helyesek.

2020. nov. 27. 15:16
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Semmilyen tárgyi ajándékra nincs szükségem, mi élményt (koncertjegy, közös utazás, valamilyen különlegesebb program) ajándékozunk egymásnak és ennek örülünk a legjobban mindketten.
2020. nov. 27. 15:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Személyesebb ajándéknak, amiből látszik, hogy odafigyelt rám.
2020. nov. 27. 15:27
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Nálam mindig a közös program a legnyerőbb - színház, mozi, étterem, vmilyen jópofa kurzus, szabadulószoba, bármi.

A fent leírt többiből meg bárminek örülnék, ha az ízlésemet eltalálja.

2020. nov. 27. 16:00
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Hm.. mivel imádok olvasni, így egy jó könyvvel sosem lőhet mellé az ember. :) Amúgy meg az élményeket is szeretem, amiket megoszthatok vele, pl.: mozi, színház.
2020. nov. 27. 16:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Aminek mindig tudok örülni: könyv, illatgyertya, csoki, valamilyen különleges tea.
2020. nov. 27. 16:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Mindenképp az ízlésének megfelelő ajándék a jó, kategóriától függetlenül. Én legjobban a közös élménynek örülnék, utána kb egyformán a tárgyiaknak: virágnak, finom, különleges csokinak, egyéb tartósabb különleges édességnek (pl tea, szárított gyümölcs, rózsaszörp, finom likőr stb). Ékszer csak ha minőségi (de az drágább) vagy tényleg szép, és tudom is hordani. Parfümnek ruhának is örülnék, de azt velem együtt lehetne kiválasztani, a meglepetésben túl nagy a kockázat. De pl ha mondom, hogy a rózsa a kedvenc illatom, akkor egy jó minőségű rózsa parfüm is lehet jó választás, csak bőrön más lehet az illata, ezért érdemes azt is "felpróbálni". Esetleg valami személyes, emlék jellegű, de akár egy nagyon puha takaró, stb, ami ott lehet velem mindennap.
2020. nov. 27. 17:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Könyv, rengeteg könyv. 🙈🙈☺️☺️
2020. nov. 27. 17:45
 10/11 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Ruhát, sminket nem szeretek senkitől kapni, mert azokat szeretem én kiválasztani.

Amiknek szoktam örülni mindig, az ékszer, közös kirándulás, virág, könyv, pizsama, zokni :D

2020. nov. 27. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!