Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Örülnétek, ha a barátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülnétek, ha a barátotok ezzel fogadna, amikor hazaértek?

Figyelt kérdés

Az ajtóban egy csokor rózsával várna, csókot adna, miközben a kedvenc romantikus zenéd szól.

Lesegítené rólad a kabátot, majd megmutatná az ebédlőt, ahol a kedvenc ételed vár gyertyafénnyel kísérve.

Vacsora után fürdőt készítene, a kád mentén illatos mécsesek, a víz tetején virágszirmok.

Együtt ellazulnátok a forró vízben, miközben megmasszírozza a hátatokat.

Ezután kiszálltok, megtörölköztök... és mindenki tudja, hogyan folytatódik tovább a történet.

2020. dec. 4. 19:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
53%

Ez így még kevés.

Annak örülnék, ha

- a kabátom a kedvenc fogasomra akasztaná

- a szobában a kedvec tányérom lenne az asztalon

- a kedvenc villámmal enném meg az ételt

- a kedvenc szalvétámmal törölném a szám

- a kedvenc masszázs olajomat használná

- a kedvenc tusfürdőmmel fördenék

és a gyertya sem tetszik! mert nem a kedvenc gyertyám égne

2020. dec. 4. 19:41
 12/29 anonim ***** válasza:
55%

"Együtt ellazulnátok a forró vízben, miközben megmasszírozza a hátatokat."

Nektek mégis mekkora fürdőkádatok van, hogy ketten is belefértek és még lazulni is tudok benne?

2020. dec. 4. 19:41
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen válaszok után egy percig se csodálkozzatok csajok, ha lábtörlők vagytok.
2020. dec. 4. 19:42
 14/29 anonim ***** válasza:
69%

Milyen beteg válaszok ezek...

Oké, hogy a romantikát is túl lehet tolni, de ez teljesen a jó ízlés határain belül van.

Másrészről meg ha már soknak is érzi valaki, magyarázza már el, mi köze ennek a homoszexualitáshoz???

Ez egy kedves meglepetés a barátnője részére. Lehet, nem tetszik, de akkor sem kéne ennyire megalázni, aki szívét-lelkét beletette.

Kétséges, hogy egyáltalán lányok írták a válaszokat és nem frusztrált incelek, akik rossz színben akarják feltűntetni a női nemet.

2020. dec. 4. 19:50
 15/29 anonim ***** válasza:
14%
16: ha egy választ nő ír, és hülyeség, akkor csak egy pasi volt, aki rossz színben akarja feltüntetni. Hiszen hülyeséget író nő egy sincs! Ez alapszabály
2020. dec. 4. 19:54
 16/29 anonim ***** válasza:
67%

"Nektek mégis mekkora fürdőkádatok van, hogy ketten is belefértek és még lazulni is tudok benne?"

Van ám sarokkád is.

2020. dec. 4. 19:56
 17/29 anonim ***** válasza:
62%

17 simán írhat nő is hülyeséget, de itt olyan válaszok jöttek, amik direkt le akarják járatni saját magukat.

Például van itt pár színpadias aranyásónk a kategóriában, akinek a sorai mögül nagyon átjön a frusztrált pasi hozzáállás. Sok pénze legyen, diplomája, különben nem ér semmit, legyen külföldi, legyen nagy farka stb. Alapból kevés nő gondolkodik ennyire egysíkúan, de aki mégis, az meg nem írná ezt így le. :D

2020. dec. 4. 20:01
 18/29 anonim ***** válasza:
53%

Én nem tudom miért bonyolítjàtok!

Annak örülünk, ha emlékeztek mit kell venni a boltból, ha felszólítás nélkül, magatoktól végeztek házimunkát, mielőtt ránkrohadna, ha elmosogattok néha kérés nélkül helyettünk, ha magatoktól bókoltok valamit(ezt okosan kell és véletlen se szexre célozzatok vele!), ha MEGDICSÉRITEK amit csinálunk naponta kétszer legalább bármiért(ami nem szexhez köthető).

Az ilyeneket szeretjük, az elismerést, a hétkönapi kedvességeket, a FIGYELMESSÉGEKET!

Az olyanokat, hogy “elmosogattam, mert tudom, hogy utálod, ha estére ott marad”, vagy kitakarítottam, hogy ne neked kelljen, látom kimerült vagy”.

A giccs, amit írtál évente egyszer bőven elég.

2020. dec. 4. 20:30
 19/29 anonim ***** válasza:
94%

Nekem ez túl csöpögős és elcsépelt.

Ha mondjuk szar a kedvem, napom és fáradt vagyok, legyen valami finom kaja, nyugiban hadd nézzek meg egy filmet, miközben a kaját megeszem. Felesleges teríten ehhez.

A hámasszázsnak mindig örülök, azt elfogadnám, de ilyenkor nem hosszú fürdőre vágyom hanem gyors zuhira. Filmezésre, masszázsra, alvásra.

2020. dec. 4. 20:49
 20/29 anonim ***** válasza:
96%

Én szerezem a romantikát, de sokkal vonzóbb az, amikor ennek a kinyilvánítása személyesebb, amikor tényleg látszik, hogy kik között zajlik és nem tudnád ugyanezt átrakni két másik emberre. A fenti elég elcsépelt, de évente egyszer-kétszer jól tud esni az ilyesmi.

23/L

2020. dec. 4. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!