Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Észreveszi, ha feloldom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észreveszi, ha feloldom a tiltását Fb-on?

Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy észrevegye. De úgy érzem bizonyos dolgokból következtetve, hogy írna nekem, ha tudna. És olyan kíváncsi lennék, hogy írna-e. De nem akarom, hogy észrevegye, hogy feloldottam, ha mégse akar írni.

2020. nov. 29. 18:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐?!
2020. nov. 29. 18:10
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Édes Istenem, csak az ilyen játszmázásoktól ments meg engem.
2020. nov. 29. 18:11
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudnám, hogy valaki letiltott. Tuti, én is tiltanám/törölném.
2020. nov. 29. 18:11
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Mivaaan???? Erre aludj egyet.
2020. nov. 29. 18:14
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a "Tini párkapcsolatok" témakör.
2020. nov. 29. 18:16
 6/20 A kérdező kommentje:

Most nem az érdekel, hogy jó lépés-e, hanem hogy észreveszi-e. Lehet, hogy az informatika témakörbe kellett volna raknom.:DDD

Amúgy valószínű nem fogom feloldani, nem véletlen tiltottam le.

2020. nov. 29. 18:18
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszi észre. És ha van egy kis esze és észreveszi egy idő után akkor is úgy csinál mintha nem ismerne téged 🤦‍♀️
2020. nov. 29. 18:20
 8/20 anonim ***** válasza:

Nem lehet észrevenni.

Csak akkor ha ezt követően rád keres.

Viszont gondolj bele a másik oldal helyzetébe. Gondolom összevesztettek, letiltottad. Ezután egy kicsit csacskaság tőle azt várni, hogy Ő vegye észre hogy már nincs letiltva és Ő írjon neked.

Nem olyan egyszerű azt a lépést megtenni, mert tele lesz bizonytalansággal a másik fél is.

Ha már nem haragszol rá, akkor írj neki Te,

2020. nov. 29. 18:43
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem értesiti róla a face.
2020. nov. 29. 19:07
 10/20 A kérdező kommentje:

Csak sajnos belike-oltam egy oldalán valamit, mert oldalt nem lehet úgy törölni, hogy ne lássam, ráadásul ez a százhuszadik oldala és elfelejtettem, hogy ezt pont nem tiltottam, tehát engedte a like-ot. Ezután felrakott olyan dolgokat, amikkel elég egyértelmű, hogy nekem akart üzenni. Másként nem tud üzenetet küldeni, mert a profilja tiltva van, engem ő egész biztosan nem lát. De a like-omat látta, mert kiírta a nevemet a Fb.

Na mindegy, egyszer már eljátszottunk hasonlót, nem tévedtem akkor se, de nem volt jó vége. Jobb ez így.

2020. nov. 29. 19:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!