Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol romlott el a dolog?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol romlott el a dolog? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egytemi csoportársamról van szó , ő 23N én 26F.

Kezdésnek megjegyezném , hogy a lány sohasem volt a típusom , ő inkább egy szürke átlagos (egy évig észre sem vettem , hogy ott van és ezt később szóvá is tette hogy eddig miért nem érdeklődtem iránta) én meg azért adok a megjelenésemre .

Az online oktatás közelebb hozott minket egymáshoz , elkezdtünk chatelni , szinte megállás nélkül . Ahogy kezdtem megismerni egyre jobban megtetszett , láttam rajta is , hogy érdeklődő . Idővel előkerült a sex téma is , szinte mindig ő hozta fel és ott is nagyon egy húron pendültünk .

Aztán egy pillanatnyi gyengeségemben küldtem neki egy csokor rózsát . Megjegyezte , hogy egyáltalán nem rózsás típus , de a jövőben ha gondolok rá elmondta hogy milyen virágot szeret .... rá pár napra amikor kicsit ivogatott magányában letámadott , hogy ismerjem el , hogy belészerettem . Ez kicsit kellemetlen volt , de hárítottam.

Mivel már nem bírtam tovább kértem egy találkozót , megbeszéltük a hétfőt. 100km-re lakik , amikor megérkeztem jeleztem neki , hogy itt vagyok amire az volt a válasza , hogy ha akarom , akkor egy órára kimehetünk sétálni ... itt már fura volt a szitu a találkozáskor pedig teljesen hideg volt hozzám .

aztán még írtunk picit , elmondtam , hogy ezt máshogy képzeltem el , de erre már nem jött válasz .

megéri még próbálkozni , vagy már hanyagoljam az egészet?

2020. nov. 25. 10:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#4 igazad volt , szerelmes lett és kíváncsi volt , hogy az egóm , vagy ő-e a fontosabb nekem.

ezt buktam :)

2020. nov. 29. 10:21
 12/12 anonim ***** válasza:
😣 sajnálom 26N
2020. nov. 29. 10:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!