Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol romlott el a dolog?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol romlott el a dolog? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egytemi csoportársamról van szó , ő 23N én 26F.

Kezdésnek megjegyezném , hogy a lány sohasem volt a típusom , ő inkább egy szürke átlagos (egy évig észre sem vettem , hogy ott van és ezt később szóvá is tette hogy eddig miért nem érdeklődtem iránta) én meg azért adok a megjelenésemre .

Az online oktatás közelebb hozott minket egymáshoz , elkezdtünk chatelni , szinte megállás nélkül . Ahogy kezdtem megismerni egyre jobban megtetszett , láttam rajta is , hogy érdeklődő . Idővel előkerült a sex téma is , szinte mindig ő hozta fel és ott is nagyon egy húron pendültünk .

Aztán egy pillanatnyi gyengeségemben küldtem neki egy csokor rózsát . Megjegyezte , hogy egyáltalán nem rózsás típus , de a jövőben ha gondolok rá elmondta hogy milyen virágot szeret .... rá pár napra amikor kicsit ivogatott magányában letámadott , hogy ismerjem el , hogy belészerettem . Ez kicsit kellemetlen volt , de hárítottam.

Mivel már nem bírtam tovább kértem egy találkozót , megbeszéltük a hétfőt. 100km-re lakik , amikor megérkeztem jeleztem neki , hogy itt vagyok amire az volt a válasza , hogy ha akarom , akkor egy órára kimehetünk sétálni ... itt már fura volt a szitu a találkozáskor pedig teljesen hideg volt hozzám .

aztán még írtunk picit , elmondtam , hogy ezt máshogy képzeltem el , de erre már nem jött válasz .

megéri még próbálkozni , vagy már hanyagoljam az egészet?

2020. nov. 25. 10:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem jöttél be neki. Lépj tovább, ennyi volt.
2020. nov. 25. 10:41
 2/12 anonim ***** válasza:
33%
Ez a csaj egy kreten, ezert nem kell nok miatt 100km-t utazgatni.
2020. nov. 25. 10:46
 3/12 anonim ***** válasza:
30%
Lehet van másik pasija is.
2020. nov. 25. 10:57
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

szerintem itt a válasz a kérdésre. 26n

" rá pár napra amikor kicsit ivogatott magányában letámadott , hogy ismerjem el , hogy belészerettem . Ez kicsit kellemetlen volt , de hárítottam."

2020. nov. 25. 11:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon fura. Mennyi ideig beszélgettetek?

Ha csak ilyen egy hónap akkor egy egyszerű fellángolás volt részéről szerintem és elveszítette az érdeklődését.

Ha többet beszélgettetek akkor pedig nem lehet hogy mondtál neki valamit, ami kiválthatta? Esetleg, amit soknak tartott?

Ami még eszembe jutott, hogy megijedt a saját érzéseitől. Nálam is volt olyan, hogy egy durva szakítás után azt éreztem, hogy készen állok egy új kapcsolatra, jól estek a bókok majd hirtelen belém nyilalt, hogy még sok, vagy hogy nem tudok majd neki megfelelni. Nem tudtam feloldani a gátlásaimat

2020. nov. 25. 11:09
 6/12 A kérdező kommentje:

és akkor most a kvázi kikosarazás után még alázkodjak meg , hogy lehet , hogy igaza volt? közel került hozzám , de szerelemnek nem nevezném.

5# 2 hónap , de reggeltől estig .

volt egy eset , miután küldött magáról pár intímebb kepét picit nyomulósabb voltam , akkor mondta hogy stop, küld még ha akar .... de rá pár napra küldött újra , és direkt provokált sexuális kérdésekkel , szóval itt nem lehetett gond.

ami még ok lehet , hogy többször megjegyezte hogy ő inkább szabadabb szellemű én meg “piperkőc” vagyok és sokat foglalkozok a megjelenésemmel. de viszont ezt eddig is tudta. hisz a covid előtt minden nap látott.

2020. nov. 25. 11:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez halott dolog sajnos, engedd el.

32N

2020. nov. 25. 11:35
 8/12 anonim ***** válasza:
50%

#4: ez hülyeség, beteg vagy hazug ember az, aki személyes találkozó nélkül beleszeret a másikba. Teljesen jól tette, hogy ilyet nem állított.

Hidd el, nem kell neked olyan nő, aki pusztán online ismerkedés után küld intim képeket.

Egyébként sem volt veled korrekt a személyes találkozó alkalmával. Úgy viselkedett, mintha kegyet gyakorolna azzal, hogy találkozik veled. Ilyenből nem lesz komoly kapcsolat.

2020. nov. 25. 11:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én se látom sok esélyét a folytatásnak. Próbálkozhatsz esetleg beszélni vele, hogy legalább magyarázatot kapj a viselkedésére, de ne éld bele magad, hogy ebből bármi több lesz. Nem lehetetlen, de minimális esélye van, hogy jól sülnek el a dolgok.
2020. nov. 25. 11:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ignorálni azonnal!
2020. nov. 25. 13:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!