Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért gerjednek a lányok/nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gerjednek a lányok/nők arra a pasira aki kapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Akinek nem inge...

De én rengeteg ilyet látok, hogy 4 éve kapcsolatban van, aztán mondják a lány ismerőseim hogy meglovagolnák egy körre, Juditka(barátnő) úgyis annyit tanul, kell egy vadóc a csávónak.

Az én barátommal 2 éve vagyunk együtt, és például nem sokra rá hogy tettünk ki évfordulós képet, elkezdett neki irogatni egy làny, aki mindig is ismerte, de sosem érdekelte a barátom. Annyira nyomult hogy végül magától tiltotta le, mert nem értette hogy nem akar max barátian beszélni.

Miért izgató valakinek az hogy úgy szexel valakivel hogy összeroppan miatta egy 3. Ember? Ebben mi az izgató? Erre gerjednek hogy tönkretesznek valakit?

2020. nov. 24. 11:37
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Beteg a mai világ...
2020. nov. 24. 11:41
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Pasiból is van ilyen. ;)

Egyébként velem is volt, hogy vonzódtam foglalt férfihez, de nem kavartam a kapcsolatába bele. Ezt illene tiszteletben tartani, mégha két emberen is múlik a dolog és vevő lenne ra a másik a kapcsolata ellenére. Ha nem működik és nincs rá megoldás, akkor le kell zárni. Ha képes valaki hátba szúrni a párját, nem is szerette igazán, mert ez a tisztelet teljes hiányára utal.

2020. nov. 24. 11:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Rám is jobban gerjednek, mióta eljegyeztek. Valószínűleg azért, mert közvetlenebb és magabiztosabb vagyok, mert úgy érzem, hogy nem érthetnek félre, hiszen egyértelműen barátilag közeledek és egyértelműen "megvan a helyem valaki mellett", ezért jobban merem önmagam adni és kevesebbet agyalok azon, hogy a kedvességem nyomulásnak vagy közeledésnek veszik, mint mikor szingli voltam. Az akkor nagyon sok kellemetlen helyzetet szült és nagyon sok magyarázkodással járt. Most pedig elég felvillantanom a gyűrűt, hogy hova gondolsz... És már nem vagyok terrorizálva és zaklatva, mint anno.
2020. nov. 24. 11:47
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

A nők számára külön értéket képvisel, ha egy foglalt embert sikerül meg hódítania. Legyezi a hiúságát, hogy megszerezhette a megszerezhetetlent. Egy szingli, barátnőre vágyó pasiban nincs semmi kihívás, ahhoz odamész és úgy csavarod az ujjad köré ahogy akarod. 2 hónap alatt házát-lovát rád íratja, annyira beszédül. Ezt mindenki tudja, azt már kevésbé, hogy a nős pasik megszerzésében sincs semmi kunszt. A házasságban sínylődő férfiak nagyobb része az első adandó alkalommal félrekúrna, szóval igazából ugyanolyan könnyű préda, mint a szingli. CSAKHOGY: a nős pasi félti a családi helyzetét, így nem fog többet akarni, tehát megmarad a punci függetlensége, lehet vele tovább lavírozni. Ide-oda tolni, hogy meghozza a kellő hasznot (egzisztenciális szinten, munkahelyen [már amelyik nőnek van ilyen] pozíció szintjén, vagy egyéb esetekben).

Egyébként vannak helyek, ahol ez egyáltalán nem jellemző. Én Palócföldön (Nógrád megye), azaz az ország azon régiójában élek, ahol a nők tiszteletben tartják a másik családi életét. Itt nem nyúlják le a férjedet akkor sem, ha az messze a helyi átlag felett keres, nem csavarják el a fejüket, nem akarnak velük még csak szexelni sem. Itt biztonságban van a családi élet!

2020. nov. 24. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
A 4-es első két mondatában benne van.
2020. nov. 24. 12:17
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Amikor kapcsolatban vagyunk, nő az önbizalom és ez minden mozdulatunkban meglátszódik. Egészséges önbizalommal rendelkező férfiak vonzóak. Ennyi.
2020. nov. 24. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Az a kemény, hogy ugyanilyen férfiak is vannak. Tehát bármit írtatok le eddig, az a tipikus viselkedés, mentalitás, hozzáállás mindkét nem legalja férgeiben benne van.
2020. nov. 24. 18:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Amiota eljegyeztek senki nem nyomul rám, páromra meg igen.

Nem tudom. Sose csalnám meg a párom, ha ő csalna meg akkor kiábrándulnék belőle

2020. nov. 24. 18:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez igy van. Miért nem tudom. Mielőtt összejöttem a parommal a kutyának sem kellett. Senkije nem volt 30 éves koráig. Szerintem meg a szexért is könyörgött. Most pedig minden nőnek kell. Sokszor meg is csal. Undorító..
2020. nov. 24. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!