Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért ilyen velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért ilyen velem a legjobb fiú haverom?

Figyelt kérdés

Hosszu párkapcsolatban éltem, Van egy fiu baratom akivel mar azelott is ismertuk egymast. Nagyon jol kijovunk szerintem neki is feltunt, hogy mennyire jol mukodunk egyutt.

Parommal szakitas szelen alltunk tamogatott mindenbe. Megbeszeltuk kicsivel kesobb, hogy lehetne tobbis koztunk. De kozben egyik ismerosommel elkezdett randizni ugy hogy ezt a lehetne tobb is temat akkor beszeltuk mielott taliztak ok.Most teljesen nem ertem? Hogy mit engem csak hulyitett? Vagy nem értem

2020. nov. 23. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
"a lehetne közöttünk több is" kb semmi. nem ígéret. nyilván egy ilyen "lehet"-re nem lehet építeni. most talált egy csajt, aki nem a lehet vonalon mozog, hanem valóban van.
2020. nov. 23. 19:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Annyit taktikáztál, hogy kijátszottad saját magad... El kellett volna dönteni, hogy mit, azaz, kit akarsz, mivel te "biztosra" akartál menni, most két ló között a földre huppantál.
2020. nov. 23. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!