Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom miert nem fogadja el a legjobb fiu haverom?!
Tetszik vagy nem, a "pasidnak" van igaza. Igazi barátság nincs ellenkező neműek között. Valamelyik fél többet akar. Simán lehet, hogy a barátod titkon reménykedik a háttérben - akkor is, ha egyoldalúan.
Amúgy a "pasid" joggal lehet féltékeny is, hisz ki tudja, hogy mit csináltok ti kettesben?
Ez már nem bizalom kérdése, ne haragudj. Nem normális, hogy egy kapcsolatban levő lány/nő más fiúkkal/férfiakkal tölt együtt időt így, ebben a formában. Akkor sem, ha te fiúkkal barátkozós típus vagy. Vagy fiúbarátok, vagy párkapcsolat. A legtöbb srác szerintem ezt nem viselné el.
23/F
Az előttem szólónak igazat adok.
Ha te így érzed jól magad akkor találj olyan párt aki hasonlóan áll az ilyen dolgokhoz mint te.
-Off
one moment of silence for our brother in the friendzone.
-On
Egyreszt a pasid pasi, es hidd el o jobban tudja nalad, hogy mi jarhat egy pasi fejeben. Masreszt ertheto hogy zavarja hogy az ellenkezo nemu ember "baratsaga" fontosabb neked mint a parkapcsolatod. Te siman benyelned hogy allandoan ugyanazzal a csajjal log? Harmadreszt szajkozom az eottem szolokat 99% hogy a "baratod" repesve lenne a pasid.
ha nem hiszed el, tedd probara: sird el magad hogy szakitottal a pasiddal miatta, (de hitelesen, legalabb par hetig legyel buskomor) - utana probalkozz be nala, hogy sok ev utan felnyilt a szemed es ot szereted. az kiugrasztja a nyulat a bokorbol. viszont ha ezt megjatszod, azert szamolj a szerinted elkepzelhetetlen vegeredmennyel is.
Hozzád az exem illene, neki meg rengeteg lány barátja van és szerinte tök rendben van az, hogy az egyik ilyen havernőjéről több kép van a gépén, mint a szerelméről és hogy állandóan bókolgat neki. Inkább szakítottam, máig se bánom.
23/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!