Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 40 felett mennyi idő után jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 felett mennyi idő után jön össze bármi is? Mind a 2 nem válasza érdekel.

Figyelt kérdés
Minden sztori jöhet.
2020. nov. 23. 20:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

40 éves (nem elvált, nem gyerekes) nőként én is azt tapasztalom, amit 9-es írt, hogy elsősorban a korosztályomból az elváltak akarnának "sebnyalogatásra" vagy a házasok, kapcsolatban élők egy kis kalandra. Én egyikből sem kérek, meg abból sem, aki bár független de rám akarja magát erőltetni, mert neki tetszem. És van az a réteg, aki egyszerűen a fiatal lányokra hajt, még ha sikertelen is benne.

Ezek fényében, "bármi" is összejöhetne, csak nem mindegy, hogy az a bármi nekem elég-e. Vagy konkrétan kapcsolatra gondolsz Kérdező?

Tény, hogy aki nem találkozik, lép kapcsolatba napi szinten idegen emberekkel, úgy kevesebb a lehetőség az ismerkedésre.

2020. nov. 23. 21:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha 40 éves gyermektelen, diplomás, főváros közeli, csinos, értelmes nő vagy akkor 2 hétig.
2020. nov. 23. 21:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 1 ev es a 4. olyan no, akit randira hivtam betalalt nalam. Osszekoltoztunk, egyutt elunk. Mondjuk en magasan tartottam a lecet, megvalogattam kivel kezdek es kivel nem. A masik 3 sem okozott csalodast, csak ott nem stimmelt valami. Jovokep, eletcelok, egyeb korulmenyek.
2020. nov. 23. 22:25
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
10-es. Az hogy emberek között mozog valaki, az még nem jelenti azt, hogy onnan már csak egy karnyújtás az egész. Nem tudom te hol élsz, de ha szétnézel a nagyvilágban, minden korosztály számára rémes a pár találás. Nem alkalmi meg szexkapcsolatokra gondolok, bár az sem egyszerű. Ha meg van egy igényszinted, akkor meg extra nehéz. Azért mert te beállítod egy hihetetlenül egyszerű dolognak, mert néhányan a környezetedben(bár ebben is kételkedem) egy csettintésre találtak. Attól függetlenül nézz már szét bárhol is! Persze, a családban van nálunk is elvált nő, 5 perc alatt 50-en jelentkeztek nála is. Ennyi erővel találomra választott volna, téged igazolt volna az elméleted. Viszont a maradék 49 férfi aki hoppon maradt, azokkal mi van? Vannak akik több éve sikertelenül próbálkoznak, és nem azért mert idióták meg lúzerek. Ha a magam nevében beszélhetek, ha egyedül maradnék elég kilátástalan lenne a helyzetem ilyen téren, mivel a munkám miatt 5 percem sem lenne randizgatni, ráadásul ingázom. Nem utolsósorban elég magasan van nálam is a léc, de csak annyira, mint amennyit én is nyújtani tudok.
2020. nov. 23. 23:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem korfüggő.

Nő vagyok, 29 múltam, még a 23-at sem töltöttem be, amikor egyedül maradtam. Több mint 6 és fél éve vagyok egyedül bőven 40 alatt, abban a korban, amikor elvileg! a legkönnyebb, ráadásul nőként, akinek elvileg! még könnyebb. 40 felett már több mint 17 éve leszek egyedülálló, és akkor is teljesen esélytelen leszek, ahogy most is. Én mindig is az voltam.

Ezzel szemben másnak simán összejön idősebbként is, ezt látom magam körül, illetve tegnap volt itt egy kérdés, ami alatt többen beszámoltak róla, hogy 50-55 évesen is válogathatnak (igaz, ott csak nőket kérdeztek).

2020. nov. 24. 06:15
 16/18 anonim ***** válasza:
50-55 évesen egy férfi mikor válogathat? Azt hiszem erre a kérdésre mindenki tudja a választ! :D
2020. nov. 24. 12:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Akkor van esélyem!
2020. nov. 24. 15:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha elfogadod magad és nem vagy önbizalom hiányos,akkor elég hamar találni fogsz valakit.
2020. nov. 24. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!