Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 40 felett mennyi idő után jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 felett mennyi idő után jön össze bármi is? Mind a 2 nem válasza érdekel.

Figyelt kérdés
Minden sztori jöhet.
2020. nov. 23. 20:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy kortól függ. Nekem nagyon keservesen jön össze bármi is, és azokban sincs sok köszönet. Férfi vagyok, bár szerintem ez sejthető volt.
2020. nov. 23. 20:17
 2/18 anonim ***** válasza:
58%
Ilyen kérdéseket, bakker...
2020. nov. 23. 20:18
 3/18 anonim ***** válasza:
85%
Attól függ, hogy milyenek az igények. Specifikus igényekkel huszonévesen is évekig tartott párt találni. De sok 40+, gyakran 60+ ismerősöm házasodik újra vagy lesz új kapcsolata 1-2 évvel a válás/szakítás után és addig is lelkesen randizik. Főleg nők, de férfiak is.
2020. nov. 23. 20:19
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok mindentől függ. Pl. mennyi előzetes tapasztalatod van, mennyire vagy nyitott az ismerkedés terén, milyen lehetőségeid vannak az ismerkedésre stb. Gyakorlatilag semmi sem lehetetlen, csak egyéne válogatja, hogy kinek mennyire jönnek össze a dolgai.
2020. nov. 23. 20:21
 5/18 anonim ***** válasza:
34%
Ahogy nekiálltam keresni, 24 óran belül megtaláltam. Most is, 6 éve is.
2020. nov. 23. 20:34
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
Az, hogy kinek mennyi idő alatt jön össze bármi, sok mindentől függ. Főként attól, hogy akarja-e, hogy legyen valami.
2020. nov. 23. 20:39
 7/18 anonim ***** válasza:
A fiatalabb pasik előbb megtalálnak,mint a korombeliek.
2020. nov. 23. 20:39
 8/18 anonim ***** válasza:
41%

A nálam fiatalabb lányok szoktak leszólítani. A velem egykorúakat meg én.

40F

2020. nov. 23. 20:44
 9/18 anonim ***** válasza:
36%

3-as. Azért ne fessmár le olyan képet, hogy egy 40-60-as embernek elváltan akkora de akkora lehetőségei vannak, és lelkesen randizik! Kik? A proli a 4, emeletről három gyerekkel áru feltöltőként 160 nettóval? Vagy ki? Addig oké, hogy lelkesen társkeresőzik az első héten, majd ha nő akkor rájön hogy tele van házas vagy kapcsolatban lévő pasival, aki csak szexelni akar vele. Ha férfi, rájön hogy húzott egy sorszámot, és beállt a sor végére...

A másik meg az, hogy az elvált férfiak döntő többsége vállás után ki akarja élni az addig elfojtott szexuális vágyait, így örülnek ha nőhöz "jutnak". Én abszolút értelmiségi rétegben mozgok, élek, dolgozom. Kb a fele kollégám elvált, de még így is jó anyagi körülmények között élnek, 50-hez közel még jól is tartják magukat, értelmesek, jól kommunikálnak és mit ad Isten? Nem találnak párt! Pedig nem a 20-30 éves top modell cicababák között keresgélnek. Óriási szerencse kell ahhoz, hogy találj ilyen korban hozzád illő nőt/férfit, ugyanis vagy már 20 éve foglaltak, vagy ezer sebből vérzenek, tele vannak tüskékkel az előző életükből. Meg azt is add hozzá a képlethez, hogy ha fiatal korodtól együtt öregedsz valakivel, akkor azt te ugyanolyan szépnek, vonzónak találod(jobb esetben). Viszont 50 évesen még keresed a vonzót a számodra, de sem te sem a másik nem már nem mutat akkorát. Kicsit direktbe fogalmaztam, de így remélem hogy átjön a lényeg. 20-30 között még mindenki üde, egészséges, előttük az élet, tele reménnyel. 50-nél meg már a reménynek az a része maradt, hogy hátha nem halok meg egyedül, és hátha találok egy olyan párt, akivel nagyjából kijövök.

2020. nov. 23. 20:53
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
9: neked maximum. Anyám, a barátnője, unokanővérem és apám új felesége nevében azért beszélhetek, nem? Ha olyan munkát végez az ember, ahol emberekkel van kapcsolatban, könnyen talál társaságot, onnan egy karnyújtás a pártalálás. Nem tudom, hogy használtak-e társkeresőt, a párjukat közös "szingli" nyaraláson, az üzletben, kutyasétáltatás közben és a szomszédban találták meg.
2020. nov. 23. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!