Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 felett mennyi idő után jön össze bármi is? Mind a 2 nem válasza érdekel.
A nálam fiatalabb lányok szoktak leszólítani. A velem egykorúakat meg én.
40F
3-as. Azért ne fessmár le olyan képet, hogy egy 40-60-as embernek elváltan akkora de akkora lehetőségei vannak, és lelkesen randizik! Kik? A proli a 4, emeletről három gyerekkel áru feltöltőként 160 nettóval? Vagy ki? Addig oké, hogy lelkesen társkeresőzik az első héten, majd ha nő akkor rájön hogy tele van házas vagy kapcsolatban lévő pasival, aki csak szexelni akar vele. Ha férfi, rájön hogy húzott egy sorszámot, és beállt a sor végére...
A másik meg az, hogy az elvált férfiak döntő többsége vállás után ki akarja élni az addig elfojtott szexuális vágyait, így örülnek ha nőhöz "jutnak". Én abszolút értelmiségi rétegben mozgok, élek, dolgozom. Kb a fele kollégám elvált, de még így is jó anyagi körülmények között élnek, 50-hez közel még jól is tartják magukat, értelmesek, jól kommunikálnak és mit ad Isten? Nem találnak párt! Pedig nem a 20-30 éves top modell cicababák között keresgélnek. Óriási szerencse kell ahhoz, hogy találj ilyen korban hozzád illő nőt/férfit, ugyanis vagy már 20 éve foglaltak, vagy ezer sebből vérzenek, tele vannak tüskékkel az előző életükből. Meg azt is add hozzá a képlethez, hogy ha fiatal korodtól együtt öregedsz valakivel, akkor azt te ugyanolyan szépnek, vonzónak találod(jobb esetben). Viszont 50 évesen még keresed a vonzót a számodra, de sem te sem a másik nem már nem mutat akkorát. Kicsit direktbe fogalmaztam, de így remélem hogy átjön a lényeg. 20-30 között még mindenki üde, egészséges, előttük az élet, tele reménnyel. 50-nél meg már a reménynek az a része maradt, hogy hátha nem halok meg egyedül, és hátha találok egy olyan párt, akivel nagyjából kijövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!