Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőt tényleg magunkba kell szerettetnünk, hogy évekig legyen a szexpartnerünk, szeretőnk? Vagy ehhez mi kell? Férfiak és nők válasza is érdekel.
Még nem akarok megállapodni és családot alapítani elég sokáig (több évig, mint ahogy azt egy kézen meg tudnám számolni), de a szexet nagyon szeretem. Női partnert viszont nem tudok találni úgy igazán tartósan.
Általában ezek szoktak történni:
A, bejövünk egymásnak külsőre és lefekszünk egy éjszaka vagy maximum összesen néhány alkalommal
B, bejövünk egymásnak és pár hétig-hónapig találkozgatunk, de ő aztán megsértődik hogy a kapcsolatunk nem fordul tartós kapcsolatba
C, együtt vagyunk pár hétig-hónapig szexuálisan, de aztán megunja a dolgot és otthagy, keres más fa-.szt magának
Mi annak a trükkje hogy valaki tartós, évekig tartó szeretőt, szexkapcsolatot találjon magának?
23/F
A szexkapcsolat is kapcsolat, és a működtetéséhez ugyanazok a kompetenciák szükségesek, bármilyen típusú kapcsolatról is legyen szó. Figyelmesség, törődés, konfliktuskezelési készség, rugalmasság, stb.
Megjegyzem, én nem tudnék úgy kapcsolatba kezdeni, hogy determináljuk a végkimenetelét. Szeretem, ha egy kapcsolat spontán azzá alakul, amivé tud. Ha szerelem lesz belőle, legyen az, ha meg csak szex, akkor az.
Bár a "csak szex"-re, vagy főként arra épülő kapcsolataim soha nem voltak tartósak, egyszerűen úgy vagyok összerakva, hogy nem igazán élvezem a szexet olyannal, akivel nincs kölcsönös szerelem. És itt nagyon fontos a kölcsönösség, az nekem nem elég, ha csak én szeretem.
Hát, amit leírsz, az hétköznapi, ilyen az élet. Sőt, talán a Te igényed furcsa, hogy ilyen hosszú időre fix szexpartnered legyen, és igazából nem is értem az okát. Az ilyen kapcsolatok rövid ideig tartanak, ahogy azt a C esetben leírod, vagy eleve más szándékkal alakulnak ki a nő részéről, ahogy azt a B esetben leírod, és szerintem az A eset azonos is lehet a C-vel.
Amit tudnod kell:
-nőkre erős a kereslet, rengeteg ajánlatot kapnak, komoly kapcsolatra, szexre, stb.-re, a pár hét-hónap, amit írsz, többszáz riválist jelenthet a valóságban
-az élet folyamatos változás, és ha egy nő pillanatnyi felindulásból szexkapcsolatba kezdenek Veled, az nem azt jelenti, hogy évekig csak szexkapcsolatot akar, vagy csak Veled
-lehet, hogy szeretik gyakran váltogatni a partnereiket az A és C halmazba tartozók
-lehet, hogy nem tetszett mindegyiknek amit csináltál, vagy ahogy csináltad, akár szex, akár a szexen kívüli része
Összefoglalva, a Te korosztályodban ritka a hosszantartó szexkapcsolat, szerintem 40 felettieknél megy ez. Magadba szerettetni szerintem nem nagyon tudsz senkit, plusz akkor kapcsolatot akar, tehát B eset lesz belőle, és szenvedni fog, és/vagy a Te életedet is felborítja.
HA ekkora kereslet van Rád, örülj a változatosságnak, szerezz mindig új csajt, tudsz sokat tanulni, fejlődni ezáltal.
Szóval azt várod, hogy egy nő feláldozza érted az életét cserébe se gyerek, se házasság, se igazi szerelem. Mire letelik az a több idő mint amit a két kezeden meg tudsz számolni, addigra egy nő kifut az időből, te meg továbbállsz és elveszel valami 20 éves kis pipit a gyerekeid anyjának. Hát ez igazán nagy üzlet a nőnek.
Igen, a legtöbb nő őszinte szerelmi kapcsolatot akar, nem pedig csak egy szextárgy akar lenni. Örülj neki, hogy néhány alkalomra tudsz találni, más azon sír, hogy rá sem néznek. Aztán legfeljebb találsz egy következőt. Hát nem hinném, hogy bárki is könnyeket fog ejteni a hatalmas problémád miatt.
1:
Ezzel általában a nőknek szokott baja lenni, hogy "nincs előre determinálva a kapcsolat milyensége". Főleg azoknak a nőknek akiknek komoly kapcsolat a célja, de aztán mégsem olyat kapnak.
Hozzáteszem én sem úgy ismerkedem hogy "na akkor gyerünk szexkapcsolatra". Sőt, pont hogy ezt szavakkal általában fel sem szoktam hozni a szex előtt, hogy engem főleg ez érdekel.
Törődésben, intimitásban, romantikában elég jónak tartom magam. Amikor találkozom a másikkal, szeretek tényleg csak vele foglalkozni hosszú órákon keresztül. Az viszont nem megy, hogy akivel kétszer egy héten lefekszünk, azt minden nap keressem is pl.
2:
Értelek, köszönöm. Jól összefoglaltad a dolgokat. Bevallom nekem azért bosszantó a dolog, mert a puncitalálás elég sok időt elvesz. Még csak 23 vagyok és a fejemben leginkább az egzisztenciám-karrierem kiépítése jár és az hogy például a szeretett családommal vagy az őszinte, jól ismert, régi jó barátaimmal élvezzem az életet.
A magamba szerettetést úgy értettem, hogy a csaj végig reménykedik benne (akár hónapokig-évekig) hogy majd tartósba fordul a kapcsolatunk, de részemről végig csak a szexualitásról szól.
Értem amit a változatosságról mondasz, de ez épp nekem bosszantó. Csak szeretnék egy lányt, akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz és hosszú távon tartósan kielégíthetjük egymás szexuális vágyait. Csúnya szóval élve akibe beleüríthetem az ondóm. Én is férfi vagyok, tehát szeretem a változatosságot a nőkben, de most éppen jó pár olyan dolog van az életemben, amikkel sokkal többet foglalkoznék szívesebben, ahelyett hogy azt a puncit hajkurászom, akit jó esetben a következő 1-2 hónapban kefélgethetek.
Megértelek, de igazából nem vagy rossz helyzetben. A nők iránti igény MINDENKINEK sok idejét, energiáját veszi el (ideértve a tartós kapcsolatban, házasságban élőket is), és csak kevesen kapják meg, amit akarnak, sőt, van akinek ennyi se jut. Az nem vall jóindulatra, hogy azt várod, hogy valaki évekig reménykedjen Veled egy tartós kapcsolatban, de ehhez tudok adni receptet: 5 szinttel a csaj felett kell állnod, tehát ha szép lányokat akarsz, tökéletes jóképűség, tökéletes felsőtest, jó anyagi helyzet, divatos stílus, humor, jó személyiség... Vagy ha ebből bármi is hiányzik, drasztikusan leviszed az igényeidet, és egy eléggé csúnya lányt tudsz évekig így khurogatni. Ne érts félre, nem ismerlek, és nem tudok Rólad semmit, de az ilyen természetű kapcsolatok, amiket a vak remény tart évekig életben, arról szólnak, hogy az adott nőnek sose volt, és még esélye se volt hasonló kvalitású férfira még alkalmi szex szintjén se. Ezért, ha belekerül egy ilyen szexkapcsolatba, nem kap jobb adottságú férfitól ajánlatot, ezért inkább a szex kapcsolatba fordulásában reménykedik. Ilyen természetű kapcsolata bármilyikünknek lehet, kérdés, hogy mennyire adjuk le, nyilván azért elvárás magammal szemben, hogy felálljon a farkam.
Lehet, hogy jobban jársz elvált 30+-os nőkkel, akikkel meg tudod beszélni, mit szeretnél, és ők se akarnak mást. De még ez se könnyű terep, mert még ők is sokmindenki másnak kellenek.
A kérdésed tulajdonképpen lefordítva azt jelenti, hogy ki az a nő, aki évekig egyetlen jobb ajánlatot sem kap, mint az, hogy velem szexelhet? És ha így teszed fel, akkor már Te is látod, hogy miért nehéz a kérdés.
3:
Tömérdek-tömérdek nő van, aki minimum 28-30 éves koráig csak karriért építene, tanulna, bulizna és lehetőleg minél több farkat magában akarna érezni, "kísérletezne". Akik nem akarnak 28-30 éves koruk előtt családot, csak el akarnak lenni. Róluk beszéltem.
5:
Én sok ilyen kapcsolatról tudok, ahol mondjuk egy férfi a felesége és családja mellett tart szeretőként egy fiatal és szép nőt, akit évekig hiteget azzal, hogy majd elhagyja a családját érte. Tehát szerintem léteznek ilyenek, ezért mondom. Bár lehet még nem az én kategóriámban, ahol vagyok.
Átlagosan jól kinézőnek tartom magam és tudok szép lányokkal összehozni dolgokat, de igazad van, pl őrülten feltétlenül szerelmes belém még inkább csak átlagos, vagy csúnyább lányok voltak, tehát nem vagyok Adonisz, Brad Pitt, Don Juan, hiába vagyok benne a férfiak 20%-ában mondjuk külsőre (szerintem).
Én arra gondolok hogy vannak-e nők, akik szintén nem akarnak még megállapodni. csak el akarnak lenni és szeretnék hogy egy nekik tetsző férfi szeretkezzen velük rendszeresen és okozzon nekik orgazmust. Biztos vannak nők, akik nem csak komoly kapcsolatra vágynak, remélem érted. Erre gondolok.
Köszi a válaszaidat. Kicsit még jobban fel kell fedeznem saját magam is és megismernem a világot. Mondjuk elfogadni, hogy a pina után kajtatás ha nem akarsz tartós kapcsolatot férfiként, akkor az élet része :)
Magyarán most is hazudsz a nőnek, becsapod, és ezután is ilyen hozzáállással akarod őket megszerezni. Hát ez... Undorító már ne is haragudj.
Lusta vagy egy komoly párkapcsolathoz, de még ahhoz is, hogy a szexigényed kielégítéséért megdolgozz, csak elvárod, hogy legyen valaki aki mindig szétrakja a lábát amikor olyan kedved tartja.
Ez a nőnek miért éri meg szerinted? Szép dolog a 20 cm-s farkadon sikítozni, de vannak ennél fontosabb dolgok is.
'Tömérdek-tömérdek nő van, aki minimum 28-30 éves koráig csak karriért építene, tanulna, bulizna és lehetőleg minél több farkat magában akarna érezni, "kísérletezne". Akik nem akarnak 28-30 éves koruk előtt családot, csak el akarnak lenni. Róluk beszéltem. '
Akkor hol itt a problem? Keresd fel őket és hajrá. De lehet hogy még ők is többre tartják magukat mint egy guminő, vagy a markod, amibe üríthetsz...
8:
Semmi gond, mert nem veszem magadra a véleményem és igazad van abban, hogy azt gondolsz amit szeretnél. Úgy élem az életem hogy nekem a lehető legjobb legyen. Ezen most nem fogunk összeveszni.
9:
Ezt mondom, hogy az emberek nem is igazán monogámok, de nem is igazán össze-vissza kefélnek. Van ember aki monogámnak tartja magát, de az mellett simán belefér neki hogy évente jó pár partnere van, mert hát egyszerre csak egy van neki és az mekkora monogámia.
De mindegy is, én próbálom úgy élni az életem hogy a lehető legjobb, legboldogabb legyen nekem. Ebben itt most a ThomasReiter nevű válaszoló segített leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!