Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben elfogadjam ezt a karácsonyra invitálást ?
Randizok egy hete egy fiúval, akivel olyan szinten egy hullámhosszon vagyunk, hogy 7-8 órás kirándulós, beszélgetős találkozásaink vannak. Nagyon régóta olyat kerestem mint ő, persze mindent a maga idejében, nem sietünk el semmit, de kvázi elég jó úton vagyunk egy kapcsolat felé,sőt.
Ahogy közelednek az ünnepek, kibukott, hogy mennyire rossz kapcsolatom van a szüleimmel, vagyis a családommal, rengeteg lelki sérülést bántást hordozok tőlük, amiből az egyetlen menekülés az egyetem volt, tanultam, dolgoztam hogy végre kiszabaduljak ebből a mérgező börtönből.
A karácsony mindig a szívemig hatol, főleg azért mert sosem volt boldog a karácsonyom. Sírva, veszekedést hallgatva nőttem fel, és talán párkapcsolat nélkül tavaly éreztem magam a legmagányosabbnak a világon..
Akivel randizunk, kezd egy eléggé mély kapcsolat kialakulni, nyilván meséltem hogy a karácsony nekem nem olyan mint egy átlagos családnál (nekik nagyon meghitt), hogy elmegyek inkább önkénteskedni vagy bármit, csak ne kelljen otthon lenni
Felajánlott egy nagyon szép gesztust, hogy töltsem velük az ünnepeket, az anyukája is nagyon várna engem, és fogadnának, mert szeretnék ha nekem is részem lenne egy nyugalmas karácsonyban..
Nyilván messze van még, egy hónap, de tervezünk, mert elég egyértelműen körvonalazódik a dolog köztünk, és szeretné ha jól érezném magam
ti elfogadnátok a meghívást? Nem akarok senki ünnepébe belepofátlankodni, hiszen csak a családról szól, mégha nekem rossz is...főleg szenteste
ugyanakkor tudnám, hogy tényleg irdatlan rossz lenne idén is,de nekem főbb szempont, hogy ez a család ünnepe, nem sajnáltatásból meséltem neki,de hiába hazudok, ha egyszer ezek real tények
szerintetek nem korai így hogy egy hónapja fogjuk ismerni egymást? vagy lehet nem kéne követni a trendet hanem ahogy érezzük?
merthogy sokan mondták korai, meg stb, de ez már a 21.század, semmi se korai :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!