Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi értékben vesztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi értékben vesztek ajándékot a párotoknak Karácsonyra? Mióta vagytok együtt?

Figyelt kérdés
Karácsonykor leszünk 1,5 hónaposak, ráadásul első kapcsolatom, fogalmam sincs, hogy hogy illik, vagy hogy szokás.

2020. nov. 21. 15:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ahány ház, annyi szokás. Beszéljétek meg, mit szeretnétek, milyen szokásokat hoztok magatokkal, mi lenne nektek az ideális.

Van, aki nem ajándékoz, van, aki egy nagyot, van, aki több kicsit, van, aki csak jelképeset, van, aki tárgyit, van, aki élményt. Nincs erre egy biztos recept.

Én nagyon ajándékozós vagyok, imádok adni is, kapni is, kiválogatni is. Mi egy komplett adventi ajándékozást csinálunk. Az élményajándékokat egyikünk sem szereti, ha valamit csinálni akarunk, azt együtt tervezzük meg, szóval ilyen nem kap helyet. Más viszont ettől agybajt kapna. Tényleg az lenne a legjobb, ha ti megbeszélnétek egymás között.

2020. nov. 21. 16:00
 2/12 anonim ***** válasza:
32%
Vegyél neki egy tábla finom csokit. Ne verd magad komoly költségbe 1.5 hónap után.
2020. nov. 21. 16:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

vegyél neki kaparós sorsjegyet.

Ha kapar 1 milliót nagyon boldog lesz...

viszont te agyvérzést kapsz majd, hogy eddig lekapartál életed során vagy 500 kártyát és sosem nyertél :)

2020. nov. 21. 16:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Én imádnám az élmény ajándékokat (adni is és kapni is), csak most így korona alatt ez nem igazán kivitelezhető. :/ Van pár tárgy ötletem, csak nem szeretném, hogy kellemetlen legyen, nem szeretnék se túl olcsót, se túl drágát venni hozzá képest, mert az kellemetlen lenne.
2020. nov. 21. 16:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, beszéld meg vele, ő mit gondol. Lazíts! Ajándékozás, örömszerzés, ne görcsölj rajta ennyire. Mondd el neki, hogy te ajándékoznál, és nagyjából x összeget szánnál rá, ő erről mit gondol, neki így megfelel-e. Ne itt gyakorin hallgass minket, "okosakat".
2020. nov. 21. 16:23
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Mis is anno karácsonykor voltunk 1,5 hónapja együtt. Apróságokat vettünk kb. 1500-2000 ft értékű volt mindkettőnk ajándéka. Mi megbeszéltük, hogy nem akarunk drágát ajándékozni ilyen friss kapcsolatban. Most a 3. karácsonyunk lesz együtt, idén a 10000-et kötöttük ki, de vettünk már egymásnak drágábban is.
2020. nov. 21. 16:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Valami aprosagot. Mi 2,5 honal utan ilyeneket adtunk karira: ò egy olyan takarot aminek van zsebei meg ujjai mert mindig faztam. En megy uveg saket meg ket kicsi sakes poharat. Sztem 6-7 ezer Ft korul volt mindket ajendek. Most egy több mint egy eves kapcsolatban kb 20-25 ezer forint ertekben kap ajandekot tolem.
2020. nov. 21. 17:39
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
500 Forintért vegyél.
2020. nov. 21. 18:37
 9/12 anonim ***** válasza:
95%
4 hónap, de mi megbeszéltük hogy nem ajándékozunk egymásnak. Az idei év egyik legnagyobb ajándéka, hogy egymásra találtunk. Nem mondom, hogy nem tudnék neki mit adni, de ő bajban lenne velem. Ha jön, velem van, együtt vagyunk, az nekünk a legnagyobb ajándék. (4x vagyunk)
2020. nov. 21. 18:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Nahát, mi éppen 2,5 hónaposak leszünk. :) Abban egyeztünk, hogy legyen benne kézzel készített. Én egy határidőnaplót és egy saját tervezésű bögrét adok neki. Már a grafikát csináltam én, mivel ez az egyik szakmám a kettőből. :D Tudom, a bögre elcsépelt, de azért nem akartam drága dolgot venni, meg ő sem nekem, mert egyetemisták vagyunk. Meg még korai is lenne, úgy gondolom, szóval a szándék a lényeg. Neked is ajánlok valami ilyesmi apróságot. :D
2020. nov. 21. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!