Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi értékben vesztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi értékben vesztek ajándékot a párotoknak Karácsonyra? Mióta vagytok együtt?

Figyelt kérdés
Karácsonykor leszünk 1,5 hónaposak, ráadásul első kapcsolatom, fogalmam sincs, hogy hogy illik, vagy hogy szokás.

2020. nov. 21. 15:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez kor függő is, 4.5 hónapja voltunk együtt, 22 évesek voltunk egyetem mellett dolgoztunk, én kicsit túlkompkikáltam, és kb azért 8 ezret ráköltöttem.

Azóta elég gyorsan haladt előre az anyagi helyzetünk, én kaptam tőle karórát, és wellnest is, de igyekszem visszafogni magamat (és őt is), és általában 15k körül válogatok ajándékot, de idén esélyes, hogy ezt túllépem.

2020. nov. 22. 15:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi 6 éve leszünk együtt. Én a páromnak szép felni szettet veszek a kocsira :D hogy ő mit vesz azt nem tudom XD de amúgy nem zavar egyáltalán ha sokkal olcsóbb dolgot vesz.

Én 29N Ő 35F

2020. nov. 22. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!