Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mások mit csinálnaka párjukkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások mit csinálnaka párjukkal ilyen hidegben otthon?

Figyelt kérdés

fél éve vagyunk együtt, távkapcsolat de minden hétvégét péntek reggeltől vasárnap estig együtt töltünk. Általában én megyek hozzá. Ilyenkor főzünk, filmezünk, sorozatozunk, beszélgetünk. Néha ráveszem, hogy edzen velem . De egyébként csak elvagyunk egmyás mellett. Unatkozom. Beszélgetni nem igazán szoktunk személyes/aktuális közéleti dolgokon kívül. Ő szoftverekkel foglalkozik, nem értek hozzá, én pedig irodalommal...

Normális ez?

Azért merült fel bennem, mert egy másik hétvégén a barátaimmal voltam, és veük folyton ment a nevetés, beszélgetés, jöttek a témák. A párommal pedig csak összebújás

2020. nov. 22. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Te vagy az, Anna?
2020. nov. 22. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Izgalmas kapcsolat...csere kéne!
2020. nov. 22. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Nem normális. Időnként jó a csend, de nem ha ez az alap.
2020. nov. 22. 18:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk összesen 2 közös pont volt: filmek (nem ugyanazt szerettük általában, de ő keresett olyat, ami nagyjából fedte mindkettőnk érdeklődési körét), aztán a társasjátékok. Ennyi is elég volt egyébként a közös élethez, de nem mondhatnám, hogy tökéletesen boldog voltam mellette. Később lett gyerekünk, ő meg aztán annyira közös pont lett, hogy azt kell mondanom, ez is elég, ráadásul a gyereknevelésben nagyon egyek vagyunk. A házasságunk tönkrement, de nem a gyerek miatt. Ő nagyon összetartott bennünket mindig is, ma meg már szinte csak ő tart össze.
2020. nov. 22. 18:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálunk van fűtés a házban, nem fázunk.

Nálatok nincs gáz, vagy elfogyott a fa?

2020. nov. 22. 19:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Pakolunk. 2 hét múlva költözünk ugyanis. Nagyon romantikus program :D
2020. nov. 22. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:
8%
Szex..
2020. nov. 22. 21:09
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Most futottam kint 3 oran at egy baratommal meg a kutyaval. 😁👌 A pasim meg otthon tespedt es videojatekozott! 😁 Most ettem nemreg es azota is masziroz. 👌
2020. nov. 22. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!