Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16-18 éves párok mit csinálnak, ha egyikőjüknél vannak?
ÓÓ, rengeteg mindent lehet csinálni.
Társasozzatok, nézzetek régi fotóalbumokat, hallgassatok zenét, nézzetek sorozatot, beszélgessetek (na, azért nem olyan könnyen lehet kifogyni a témákból!), de akár valami egyszerűbb kaját, sütit is összedobhattok. Nagyon jó közös program lehet a sütés, főzés, de akár besegíthetsz neki a takarításban is, ha úgy van, sőt, időnként, ha végképp nem tudjátok, mit csináljatok, a szülőket is megkérdezhetitek, hogy segítsetek-e valamit, elmenjetek-e bevásárolni stb. Biztos, hogy értékelik a szülők is, ha azt látják, hogy a gyerekük és párja nem csak vendégek, hanem, ha kell, segítenek is.
Sőt, tudom, bizonyára nagyon meredek ötlet, de lehet egymást motiválni a tanulásban, vagy ha egyik fél nem ért valamit, de az adott tárgyból a másik jó, még segíteni is lehet egymásnak. :)
19/L
Egy szóval sem említettem, hogy bármi olyan problémánk lett volna, hogy csak untuk egymást és kész. Szerintem tök normális ha az ember aggódik, hogy ellaposodik és megunják, ezért tanácsot kér.
Az utolsó válaszolónak viszont köszönöm, hasznos választ kaptam tőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!