Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok miért a magas pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért a magas pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
Én 167cm vagyok, szóval ezáltal eléggé kevés az esélye, hogy barátnőm legyen, természetesen bánt, szomorú vagyok ez miatt 20 évesen.

2020. nov. 21. 20:06
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
30. Nem.
2020. nov. 22. 00:56
 32/41 anonim ***** válasza:
66%
Ja, én azt hittem, párkapcsolatot keresnél, nem lehúzós macákat. Abba kell hagynom, hogy mindig jót feltételezek az emberekről.
2020. nov. 22. 01:28
 33/41 A kérdező kommentje:

32-es nem ismersz, még képen sem láttál. Kérlek feletjsd el.

Igen is jó ember vagyok, ha erre céloztál. Nem szeretnék történeteket mesélni.

Sok emberen, lányokon segítettem már, csak azért mert tudom, hogy egy férfiember ha olyant lát, hogy egy roma ittas, bedrogozott, beszámíthatatlan csávó odamegy a este 9 óra környékén két üveges borral a kezében egy fiatal 16év körüli lányhoz, és megjegyzem két MAGAS 180körüli férfiak csak nézték hogy vagy történik valami vagy nem, 10 másodpercet vártam, azonnal odamentem és sikerült elhajtani onnan...akár kaphattam volna "döfőt is" vagy két üvegcsattanást a fejemre, de kockáztattam a lány megköszönte és pont. Szóval lehet biztonságérzeted egy magas hapsi mellet, ha behúzza a farkát... de nyílván nem muszáj elhinni, igazából szívesen mesélek még sztorikat privátban.

2020. nov. 22. 03:12
 34/41 A kérdező kommentje:
Még utólag így hozzátenném, hogy ez egy buszmegállóban történt.
2020. nov. 22. 03:13
 35/41 anonim ***** válasza:
51%

Egy előző hsz vagyok, mittudom én már, melyik. :D

Az a baj, hogy általánosítasz és a problémádat kivetíted minden egyes nőre, ahelyett, hogy elfogadnád magad olyannak, amilyen vagy. Vegyük azt hasraütés szerűen, hogy 100 nőből 70 a 180 feletti pasikat szereti. Abból a 70 nőből 60 valószínűleg csak a külsőkre és a klisékre megy. Írta itt valaki, hogy neki XY cm alatt nem férfi egy férfi. LOL. Oké, fontos a külső, de azért egy ilyet kijelenteni eléggé meredek, főleg, hogy a belső értékeket kapásból nem ismeri. Nekem is vannak ideáljaim, de senkit nem utasítottam el csak a magassága miatt. Amúgy én vagyok az, akinek a férje 164. Oké, ki lehet jelenteni, hogy 180 alatt valakinek férfiatlan valaki, de azért ez elég durva, nem? Nem tudom, érted-e, mit akarok kinyögni, korán van még. Ha adott lesz egy normális lány, ő nem fog ilyet kijelenteni, hogy neki csak 180 felett férfi egy férfi, mert ez egyszerűen nonszensz. :D

2020. nov. 22. 07:13
 36/41 A kérdező kommentje:

Természetesen értem. Igazából elfogadom magam, nem vagyok rosszképű, egyedül a magasságom zavar de ennyi, ha cipőt is rászámoljuk akkor 170-72 lehetek.

Ui: nonszensz kijelentés volt az tuti:D

2020. nov. 22. 07:41
 37/41 anonim ***** válasza:
Rengeteg 160 körüli csaj van, nekik csak kényelmetlen ha egy pasi 180+, meg se tudják csókolni rendesen. Hidd el nem olyan nagy tragédia ha alacsony vagy.
2020. nov. 22. 08:01
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az a lényeg, hogy nálam magasabb legyen, még akkor is ha netán én magassarkúban vagyok. 170 cm vagyok innentől kezdve olyan 180 alatt nálam necces az ismerkedés.
2020. nov. 22. 08:56
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Volt már olyan barátom, aki majdnem egymagas volt velem. Hát mit ne mondjak, nagyon zavart a dolog és furán éreztem magam mellette. Tanultam az esetből.

Az előző voltam.

2020. nov. 22. 08:58
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
33. Pl nekem ebből az jön le, hogy lehet az a túlságosan kedveskedő, segítőkész, udvariaskodó jófiú típus vagy. Nehezen vonzódnak ehhez a személyiségtípushoz a nők a magasságodtól függetlenül is.
2020. nov. 22. 09:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!