Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért a magas pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
Én 167cm vagyok, szóval ezáltal eléggé kevés az esélye, hogy barátnőm legyen, természetesen bánt, szomorú vagyok ez miatt 20 évesen.2020. nov. 21. 20:06
1/41 anonim válasza:
Mert vonzobbak, ferfiasabbak. Ezert.
3/41 A kérdező kommentje:
Egy férfi, az adottságaiból is lehet férfias, szóval ennyi a titok csak, hogy legyen magas mert az férfias?
2020. nov. 21. 20:11
4/41 anonim válasza:
Mert biztonság érzetet ad, hogy vele vagyok. Amúgy meg 169 cm mellett nekem logikus is, hogy szeretném, ha magasabb lenne kicsit. Nem égimeszelő, de hát azért na. Nem fogok hazudni, nekem az úgy férfiasabb, igen. Azt tudom annak tekinteni.
5/41 anonim válasza:
Imponál a magasság, de nem szempont nálam.
Mivel én eléggé alacsony vagyok, egy magas férfi úgy érzem biztonságot és gondoskodást tudna nyújtani.
6/41 anonim válasza:
Ugyanazért amiért más adottságokat vonzóbbnak találok. Egyszerűen vannak dolgok, amik jobban bejönnek és a magasság ilyen. Felteszem neked is vannak ilyenek.
21/L (176 cm)
7/41 anonim válasza:
Nem a magasságkd miatt nincs barátnőd, hanem azért, mert fejben nem vagy rendben.
A tanárom is kb. ilyen magas, de családos ember. A Facebook képei alapján pedig egy gyönyörű egyetemista lánya is van.
8/41 anonim válasza:
Az tény, hogy férfiasabbak, mert a nőkben van egy ilyen ösztön, hogy szeretnék, ha meg tudná őket védeni a pasi, ha meg kicsi, akkor nem tűnik erre alkalmasnak. Legalábbis szerintem ez lehet a háttérben. Amúgy a társadalmi megítélés is erős indok, amikor alacsonyabb barátom volt, akkor kb. kiröhögtek a szüleim is, és piszkált vele a család. A múltkori barátommal egymagasak voltunk, de a nagymamám még őt is megszólta, hogy milyen kis alacsony. Jó mondjuk akkor nem érdekelt, mert kedveltem a srácot, de tuti nem is segít az ilyesmi.
9/41 anonim válasza:
Egymagas vagyok a párommal. Évek óta nem volt rajtam egy nyamvadt magassarkú sem, a legelegánsabb cipőm a topánka... szeretem nagyon, de néha örülnék, ha egy 10 cm-rel magasabb lenne 😅
10/41 A kérdező kommentje:
Tehát ha valaki 165-170 jóképű, és sportos, akkor az is kizáró ok, mert nem magas?
2020. nov. 21. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!