Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok miért a magas pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért a magas pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
Én 167cm vagyok, szóval ezáltal eléggé kevés az esélye, hogy barátnőm legyen, természetesen bánt, szomorú vagyok ez miatt 20 évesen.

2020. nov. 21. 20:06
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
90%
attol hogy valaki magas még nem jön be a nőknek, 190 vagyok és nem vagyok pont kapos, személyiség és egyebek miatt
2020. nov. 21. 20:19
 12/41 anonim ***** válasza:
83%
Nem kizáró ok, csak kevesebbek az esélyeid. De személyiség, arc stb stb. az dobhat az összképen. Ez egy tulajdonság, ami miatt hátrányod van, de lehet még 20 ami miatt előnyöd.
2020. nov. 21. 20:20
 13/41 anonim ***** válasza:
71%

2-es vagyok (jól lepontoztatok, már nem mintha érdekelne)

"Tehát ha valaki 165-170 jóképű, és sportos, akkor az is kizáró ok, mert nem magas?"

168-170 centi környékén már egyáltalán nem lenne, ha tényleg jóképű, jó testű. Én azért oda teszem a határt, mert 170 cm vagyok, és a nálam látványosan alacsonyabbak már tényleg nem vonzanak.

Alapvetően a 180 és 190 cm közöttiek tetszenek a legjobban, de racionális magyarázatom nincsen rá. A biztonság duma szerintem habi.

2020. nov. 21. 20:20
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én soha nem gondolkozom el, hogy mi miért tetszik. Ha valami beteges dolog lenne, annak utána járnék, de a magasság nem ilyen.

De másban sem érdekel, hogy miért ez a zene vagy az a kaja ízlik, egyszerűen elfogadom, hogy ez van. Nem ültem le eldönteni, hogy mi fog tetszeni, ezt dobta a gép.

2020. nov. 21. 20:27
 15/41 anonim ***** válasza:
74%

171 vagyok. Nekem kellemetlen lenne, alacsonyabb, vagy velem egy magasságú férfival.

Annyira szetetek úgy csókolózni, hogy kiáll a nyakam. Szó szerint felnézni valakire.

2020. nov. 21. 20:37
 16/41 anonim ***** válasza:

Amúgy nem tudom miért jó lepontozni, de tökmindegy. Annyira nem fog felzaklatni..

Szóval, mindenkinek vannak szempontjai. Ha egy lány maga is magas, nyilván magához méri, hogy mi tetszik neki. Meg ez nem is mindig tudatos. Például van akinek a szőke tetszik jobban, akkor most reklamáljanak a barnák? Nem, ők is vannak, akiknek tetszeni fognak, de el kell fogadni, hogy lesz, aki így meg sem nézi adott esetben.

2020. nov. 21. 20:37
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Férfiasabbnak tartják a magasabb pasikat de ez csak 1 dolog, rengeteg mással is kitűnhetsz.
2020. nov. 21. 20:43
 18/41 A kérdező kommentje:
2-es még is mit gondoltál a lepontozás miatt, "mert csak" válasszal azt vártad, hogy megdícsérnek, hogy milyen aranyos vagy? :D
2020. nov. 21. 20:57
 19/41 anonim ***** válasza:
50%
Nincs előnyöm belőle. 190 cm F.
2020. nov. 21. 21:04
 20/41 én1+ válasza:

Szerintem nem a magasság számít ha nemvagy dagi lesz csajod .

Ha otthon sportolsz pl. Fekvenyomás ,felülés, huzoszkodás "szabályosan"

Sportosnak is tünsz lesz önbizalmad és a csajoknak is jobban bejösz majd .

2020. nov. 21. 21:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!