Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért a magas pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
Én 167cm vagyok, szóval ezáltal eléggé kevés az esélye, hogy barátnőm legyen, természetesen bánt, szomorú vagyok ez miatt 20 évesen.2020. nov. 21. 20:06
21/41 anonim válasza:
Nem egy cimborám van, akinek jó fél fejjel magasabb a barátnője/felesége.
A személyiség számít.
Sztankay István volt vagy 165 cm, de imádták a nők, és nem csak azért, mert színész volt, hanem azért, mert sármos, nagyon jóképű, megnyerő.
Aki tisztességes, megnyerő, szellemes, művelt, kulturált egyéniség, arra a nála magasabb nők is ragadnak.
22/41 anonim válasza:
180 cm magas vagyok. A többit találd ki.
23/41 anonim válasza:
Én 171 cm vagyok és rendben van az életem. Igaz nem lettem magas, de amit lehetett kihoztam az életből és a megjelenésemből. Van barátnőm. Alkalmi kapcsolataim is voltak a múltban már. Igen nehezebb, mintha 190 cm lennék, de nem lehetetlen. Nem bántásból, de valószínűleg sok más dologban sem vagy vonzó a nők szemében, nem csak a magasságod miatt. Találd ki mik azok még és változtass rajtuk. Az arcodon és a magasságodon kívül mindenen lehet változtatni. Igaz nem két nap, hanem inkább több év kemény munkája, de érdemes.
24/41 anonim válasza:
Nem kifejezetten a magasak, de nekem fontos, hogy nálam magasabb legyen. Szeretem, ha biztonságban érzem magam a párom mellett, az meg nekem úgy megy, ha magasabb nálam... nem hátrány az sem, ha magassarkúban sem tornyosodom fölé. Mondjuk én 156 cm vagyok, szóval nem csak a 180+-asok jöhetnek számításba.
25/41 anonim válasza:
"2-es még is mit gondoltál a lepontozás miatt, "mert csak" válasszal azt vártad, hogy megdícsérnek, hogy milyen aranyos vagy? :D"
Voltaképpen ez a válasz. Csak. Nincs rá semmilyen magyarázat, csak ránézek és alapvetően jobban tetszik.
26/41 anonim válasza:
Az én férjem 164 cm. Soha nem volt ebből gondja.
27/41 anonim válasza:
Vannak férfiasabb adottságok. Ennyi. A magasság pont egy ilyen férfiasabb adottság. Ha valaki 165 cm, lehet sportos, jóképű, nálam akkor is maximum friendzoneba kerül, mert én 175 cm vagyok.
28/41 anonim válasza:
Magasabb legyen nálam, ennyi az elvárás.
30/41 A kérdező kommentje:
29. Ott a pont:D
2020. nov. 21. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!