Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pénz kevesebb szerelem esélyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénz kevesebb szerelem esélyel? Vagy nagyobb esélyel de bizonytalan jövő képpel ?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik lehetőséget válasszam ti melyiket választanátok ?

Van egy férfi németországban él, megismertem és szerelmes belém, én 21 éves vagyok ö 56 éves én öt nem szeretem,

csak mint embert, fel ajánlotta hogy menjek ki hozzá lakni németországba

ö főnök egy nagy cégnél, nem tudom mit tegyek lassan 2 éve egyedül élek de jól élek 2 munka helyem van, attól félek ha ki költözök sose találok rá már a szerelemre ha meg itthon maradok akkor ugyan ugy elérném az álmaim ház kocsi stb de mi lesz utána ha már elértem? mit fogok utána csinálni? és valaha is lesz valakim? vagy egyedül fogok maradni sok macskával ?😅😅 le szeretnék tenni egy tanfolyamot de nem tudom milyet tegyek le... Körmösön kozmetikuson gondolkoztam de nem tudom.. ha meg ki költöznék már lenne egy stabil munkahelyem stabil pénzzel de szerelem az eltűnne, igaz így sincsen.. de hátha 😅 mit gondoltok ?Értelmes válaszokat létszíves ne lenéző beszólogató kommenteket írjatok

2020. nov. 16. 01:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire vagy erős?

Előtted az élet szóval ezt is és azt is megpróbálhatod csak egyet ne feledj sose engedd hogy érzelmileg tudjanak zsarolni.

Ha külföldre mennél legyen egy titkos Bank számlád amire raksz pénzt b tervnek ha egyszer ki dob pl a pali.

Itthon ha eléred a céljaidat utána lehet ki tűzni másikat pl világ körüli utazás, nyaraló stb...

Nagyon fiatal vagy mint én is és mi eléggé befolyásolhatók vagyunk kár tagadni, de lehet magadat ugye fejleszteni és igen érdemes is,pszichológiát jó ha tanulsz pl mert hasznos tud lenni az életed során.

Nem dönthetek helyetted,pl én voltam külföldön több országban is és én arra jutottam hogy az életben 3 dolog számít:

1.Boldogság,igaz érzések egy szerelemben.

2.Egészség.

3.Olyan dolgot csináljak amit szeretek.

Fordítsuk meg ezt a helyzetet, legyen majdnem minden ugyan az kivéve a neme változzon meg és legyen ez egy nő az én esetemben.

Ha stimmelnének a dolgok kb akkor lehet hogy ki mennék hozzá,miért is ne? butaság de egyszer élünk csak, amúgy is Németországban eléggé el vannak kenyelmesedve az emberek ahogy érzékeltem rengeteg helsen,ő is nyerne és én is nyernék kölcsönös szimpátia alapján.

Te életed te döntesz,sok sikert.

22F

2020. nov. 16. 03:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy 56 éves,te meg 21.Én is kiköltöztem külföldre egy férfihoz,akibe nem voltam szerelmes,de azért kedveltem,de köztünk nem volt ekkora korkülönbség(5 év).A stabil munkahely meglett meg a jó fizetés,de a nyelv miatt folyamatosan hátráltatva vagyok,alacsonyabb pozícióban dolgozok,mint a végzettségem (sokáig munkanélküli voltam,meg egész nap egyedül,mert a párom dolgozott).Rendes barátaink nincsenek és nagyon sokat veszekszünk.Nem így képzeltem el.Ha tudtam volna,hogy ilyen lesz,nem jöttem volna ki.Vissza pedig már nem merek menni,mert félek,hogy nem találnám fel magam.Tehát szerintem ne menj ki.Fiatal vagy,és a külföldi munka/élet sem garancia arra,hogy lesz hàzad meg drága kocsid.És számíts arra,hogy az a férfi nem valószínű,hogy mindenhova utazgat meg bulizik majd veled,mert leköti a munka,meg majd mindig fáradt lesz.
2020. nov. 16. 10:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat sokat segített😊
2020. nov. 17. 01:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Szívesen, hogy döntöttél? 🙂
2020. nov. 17. 01:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem megyek ki, 😊
2020. nov. 18. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!