Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért menekülnek olyan férfitó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért menekülnek olyan férfitól a nők akit meg kell tanítani szeretni?

Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 14:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
80%
#20: nincs mit, tudod, felnőtt emberek nem szeretik a magadfajta elkényeztetett, durcizó óvodásokat, mert csak púp a hátukra.
2020. nov. 15. 03:14
 22/31 A kérdező kommentje:
Te egy elég szívtelen nő lehetsz.
2020. nov. 15. 07:12
 23/31 anonim ***** válasza:
80%
Szívtelen, mert nem volna hajlandó elviselni téged? Miért kellene? Most komolyan. Ez mindig is érdekelt a gyakoris férfiaktól. Ha egy nőnek semmi jó nem származna a kapcsolatból, pótanyukát kellene játszania, babusgatni a pasit, akkor miért ő a hibás, ha nem vállalja? :D
2020. nov. 15. 08:29
 24/31 A kérdező kommentje:

1. Nem ismersz és nem tudod milyen vagyok.

2. Ki mondta, hogy nem származna jó számára?

3. Szerinted mi értelme van mégis egy párkapcsolatnak, ha nem lehetsz őszinte igazán a pároddal és nem lehet néha meghitt kölcsönösen babusgató a kapcsolatotok?

Látszik, hogy ezüstkanállal a seggedben születtél és mindent megkaptál az életben eddig úgy, hogy semmiért sem kellett küzdened.

2020. nov. 15. 08:43
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Te talán ismersz? :D

Nem papa, nem kaptam meg mindent, te nagyon el vagy tájolva. Pont te akarsz mindent megkapni úgy, hogy még a minimumot sem adod érte. Mi értelme egy kapcsolatnak, ami abból áll, hogy az egyik tanítgatja a másikat alapvető dolgokra, mint valami gondozó a fogyatékos gyereket? Ha nagy mázlid van, megtalálhat egy ilyen Terézanya típusú nő, aki gondoskodik rólad.

2020. nov. 15. 08:50
 26/31 A kérdező kommentje:
De te hol olvastál ilyet? Ezt csak te találod ki anyukám. Hol írtam én olyat, hogy a minimumot se adnám érte? Egyáltalán nem arról van szó amire szerintem te gondolsz.
2020. nov. 15. 08:53
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
A minimum, hogy szereted és nem várod, hogy tanítgasson ennek a módjára.
2020. nov. 15. 08:56
 28/31 A kérdező kommentje:

Képes vagyok a szeretetre csak nem biztos, hogy úgy tudom kimutatni a mindennapokban ahogy azt szabad. Félnék tőle, hogy a másiknak sok lenne a bújás és az, hogy ölelgetni akarom. Nem tudnám eldönteni, hogy meg szabad-e olykor ölelnem vagy sem. Számos ilyen dolog van. Azt sem tudom, hogy mások előtt mennyire érhetek hozzá. (Nyilván nem fogdosásra gondolok.)

Igazából csak kicsit több türelem és nagyobb odafigyelésre lenne szükségem, mert hajlamos vagyok a paranoiára és arra, hogy nem ismerem fel vagy nem tudom érzelmezni a másik fél érzelmi kimutatását.

Például konfliktus után biztos arra gondolnék, hogy utál és itt a vége mindennek és nem mernék hozzá érni sem. Kellene pár nap még újra ki merném mutatni a szeretetem és el tudnám hinni, hogy ő is szeret.

2020. nov. 15. 09:01
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez amúgy annyira nem is beteg, amilyennek a kérdésed hangzik. Kifejthetted volna, mert totál nem ugyanaz a kettő. Mindenesetre élőben eszedbe ne jusson úgy indítani, hogy téged meg kell tanítani szeretni, mert ez mást jelent, mint hoszed és attól jogosan menekülnek.
2020. nov. 15. 09:14
 30/31 A kérdező kommentje:

Nem ezzel szoktam indítani, csak sokszor van olyan dolog amit nem tudok kezelni. A konfliktus ilyen. Illetve az is előfordul, hogy nem tudom hogyan kerülhetnék a másikhoz közelebb.

Engem egyáltalán nem szerettek gyerekként és nem foglalkoztak velem így ezekben van hiányosságom rendesen, de nem akarok ezzel takarózni. Persze pszichológus meg stb, de próbáltam többször többet és nem segített.

A másik dolog pedig a kötődésbeli probléma amitől félek, mert sokszor bántott olyan akihez megvolt a kötődésem.

Valahol mégis szükséges az, hogy tanítson a másik, ha nem is a szó szoros értelmében és nem is úgy, mintha fogyatékos lennék, de odafigyelés mindenképpen kellene a részéről meg az, hogy ismerjen belül.

2020. nov. 15. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!