Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekülnek olyan férfitól a nők akit meg kell
tanítani szeretni?
#5, 8: Dehogynem lehet megtanítani szeretni a másikat. Pl. elmondod neki, hogy "jólesne, ha többet törődnél velem", "jólesne, ha többet dicsérnél" stb. Másrészt akinek mondjuk nincs párkapcsolati tapasztalata, az honnan tudjon "úgy" szeretni? Nem úgy, mint egy apát, anyát, testvért, hanem mint társat. Ezt is tanulni kell, mint annyi minden mást. Meg kell tanulni, hogy hogyan kell jól szeretni a másikat. Csak éppen aki ezt nem tanulta meg időben, az le van szarva. Pláne ha férfi. Ez éppen olyan, mintha senki sem tanítaná a gyereket olvasni, de mindenki elvárná tőle, hogy el tudjon olvasni egy szöveget. És hiába menne oda, hogy "tanítsatok meg olvasni", mindenki csak eldobná, hogy "én ugyan senkit sem fogok tanítgatni, ezt neki már rég tudnia kellene, tanítsa őt más".
2020. nov. 14. 16:09
A nők nem szeretetszolgálat, hogy minden taplóságot el kelljen tűrniük a férfiak érdekében.
2020. nov. 14. 16:12
szeretni vagy utálni a gyerek a családjában tanul meg. Ahol mindennapos a takarodj vagy mindennapos a beszéljük meg szófordulat, egészen más tanul meg a gyerek. De nem hiszem hogy felelősséget kellene vállalni egy idegen embernek mások, azaz a szülők hiányosságaiért. Aki tudja magáról hogy iylen problémája van, az olvasson önsegítő könyvet, járjon pszichológushoz.
2020. nov. 14. 16:14
Mert a szeretet nem tanítható, az csak jön az emberből valamilyen formában. Aki meg annyira defektes, hogy sehogy nem tudja mutatni, érezni, azt nekem nem kötelességem tanítgatni...
2020. nov. 14. 17:03
#11: Amiről írsz, az arról szól, hogy mutassa ki a már meglévő (!) szerelmet és milyen formában esik ez legjobban a párjának. Ez már csak finomkodásra, ráhangolódás a másik igényeire.
A barátommal mindketten az elsők voltunk párkapcsolatok terén, de a szerelem az már megvolt. Mint ahogy fentebb írtam, már csak össze kellett csiszolódni, megismerni a másik vágyait és igényeit, de a szeretetet nem kellett megtanulni, mert az már ott volt.
Ostoba hasonlat, ugyanis az olvasás tanulható folyamat, míg a szerelem nem az. Az vagy ott van az adott ember iránt, vagy sosem lesz ott.
L
2020. nov. 14. 17:09
" Másrészt akinek mondjuk nincs párkapcsolati tapasztalata, az honnan tudjon "úgy" szeretni? "
Baromság. Volt olyan pasim, akinek én voltam az elős, és nagyon is ki tudta mutatni a szeretetét.
2020. nov. 14. 17:09
17/31 A kérdező kommentje:
Látom a női válaszolóknak nem jött a át a kérdés. (Bár nyilván ők még sose éreztek hasonlót.)
Szóval a kimutatással, normalitással mit hol szabad, mit hol nem.. mennyire szabad szeretni a másikat. Ezekkel van probléma, nem azzal, hogy nem szereti a nőt a férfi.
Ha lusta vagy kifejteni a kérdésedet, ne csodálkozz. Szeretni és szeretetet kimutatni kvára nem ugyanaz, a minimum lett volna, hogy ezt normálisan leírod.
2020. nov. 14. 18:15
#17: ezt úgy hívják, hogy az alapszintű érzelmi intelligencia hiánya. Akire ez jellemző, és nem hajlandó változtatni ezen a hiányosságán, az ne legyen már meglepve azon, ha kerülik, mint egy pestisest.
2020. nov. 14. 22:03
20/31 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: