Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekülnek olyan férfitól a nők akit meg kell tanítani szeretni?
Szeretni nem kell megtanítani senkit és nem is lehet. Amit ez alatt értenek az emberek az különböző mentálhigiénés betegségek enyhítése...
Ebből nem kérek köszi.
A szeretet érzésnek önmagától kéne jönnie, a kimutatásának pedig rengeteg módja van. Egy kapcsolat nem működhet úgy, hogy az egyik fél nem szereti a másikat, mert valakit erre tanítani nem lehetséges.
A barátomnak voltak bizonyos "problémái", ahogyan nekem is. Ő többször volt bizonytalan magában, én pedig többször gondoltam úgy, hogy nem vagyok elég. Egymás segítségével túlléptünk ezeken, ezzel jobbá is tettük egymást. Ez szerintem jó dolog, semmi probléma nincs vele.
Viszont ami a kérdésben szerepel, az felesleges macera lenne az adott nőnek, mert miért foglalkozzon olyannal, aki nem érez iránta semmit?
#4-nek: Olyan dolgokat keversz, amiknek semmi közük egymáshoz. Amiket a #2-es írt, azok mind megtanulható, elsajátítható dolgokat írt, de a szeretet, szerelem nem ilyen. A másik, hogy a kapcsolatban a felek egyenlőek, ugyanazt a szerepet töltik be, de a példákban egyik sincs így. Eleve van egy rangbeli különbség például a tanár és diák között, míg másoknak, például egy pszichológusnak fizetsz a munkájáért.
L
Az ágyba tanithat egy nő elöjátékként.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!