Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Zavarna, ha a párodnak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párodnak olyan munkája lenne, hogy sok halálesettel találkozik?

Figyelt kérdés
Nem orvos. Baleseti helyszínelő. Sok esetben megviselik a látottak.
2020. nov. 14. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Ha megviseli,nem neki való.Oda érzéketlenek kellenének.Valószínű zavarna,ha el kezdené mesélni.
2020. nov. 14. 12:24
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Engem nem zavarja, édesapám mentőápoló volt, úgy nőttem fel, hogy mindig mesélt mi volt a munkában, érdekelt már egészen kicsi gyerekként is. Egy ideig patológus szerettem volna lenni. Viszont az zavarna, ha a férjem nem tudná a munkáját a helyén kezelni, és rendszeresen nekem kéne pátyolgatni.
2020. nov. 14. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Ha ez neki nem baj és tudja kezelni a helyzetet, illetve nem hozza haza a munkát és mesél róla, akkor nem érdekelne.
2020. nov. 14. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Engem nem zavarna, azt is megértem, hogy ez megrázó lehet. Viszont ha a magánéletére is kihatással van nagy mértékben, akkor át kéne gondolni, hogy való-e neki ilyen munka.
2020. nov. 14. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Patalógus asszisztenst vagyok, és bocs de hülyeség, hogy ilyen és ehhez hasonlo munkára erzéketle kellenek.

En pl tudok szeretni, sirni, ölelni, boldog lenni, szomoru lenni. Onkológián önkenteskedem és a legtöbb barátom szerint az egyik legjellemzőbb tudásom az empátia.

Engem is megviselnek esetek, de nem mindegyik. Ettől még ez a magánéletemre nincs befolyással. Meselni se szoktam a benti dolgokról, ha csak nem kérdeznek...

2020. nov. 14. 12:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A mértéken van a kérdés. Apukám ápoló, volt hogy megkönnyezte itthon ha valamelyik beteg (aki évek óta ott volt az intézetben) meghalt. De nem hozza fel minden áldott nap. Szóval mondjuk heti háromszor egy tíz-tizenöt perces sztori teljesen belefér, de napi másfél órát sírni a kanapén már túlzás.
2020. nov. 14. 13:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az zavarna, ha nem viselnék meg a látottak. Viszont az is zavarna, ha a lelkére is venné ezeket, és kihatással lenne a hangulatára, lelkiállapotára.
2020. nov. 14. 14:10
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
Zavarna, mert A, én is lelkis vagyok; B, nem ezen a területen, de majdnem hasonlóban dolgozom, ahol találkozhatok hasonló dologgal én is, így nem lennénk jó páros.
2020. nov. 14. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!