Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs melettem a párom haláleset után?
Részvétem.
Mettől meddig dolgozik? Van autója?
És mi van, ha csak nem tud elmenni hozzád, mert dolgozik? Ebbe nem kéne nagy dolgot belelátni.
Őszintén, ő mit tudna kezdeni veled? Semmi. A gyásszal egyedül kell megbírkóznod.
Rèszvètem.
Beszèlni beszèltetek? Èrdeklődött felőled? Nèzd, lehet, mivel első este "lekoptattad" úgy gondolja egyedül szeretnèl lenni, ès majd szólsz ha társaságra vágysz. Te szóltál? Hívtad?
Ennyiből nem lehet megállapítani, hogy mikor mennyire számíthatsz rá.
Fogadd együttérzésemet.
Tudom, hogy milyen nehéz dolog egy nagyszülő elvesztése, de attól nem lesz jobb semmivel, hogy ok nélkül marod a párodat... Te küldted el. Hívd fel, és mondd meg neki, hogy meggondoltad magad, mégis szükséged lenne a jelenlétére.
Valaki ilyenkor inkább egyedül akar lenni.
Majdnem 16 voltam, amikor édesapám elhunyt. A legjobb barátnőm (mindent együtt csináltunk, testvérekként szeretjük egymást) meg is volt "szeppenve", nem tudta hogy mit csináljon (zavarna-e, ha ilyenkor felkeres), nem keresett.
Aztán szóltam neki, hogy menjünk csinálni valamit, nem akarok egyedül lenni.
Te kérted, hogy egyedül lehess,nem? Hívd fel temagad, hogy csináljatok valamit.
Papád miatt részvétem.
Én ott volnék, míg el nem küldesz.
Részvétem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!