Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válásnál számít, hogy családi haláleset miatt pszichiáterhez járok pszichoterápiára (én vagyok a férfi)?
A feleségem azzal fenyeget hogy elmondja a bírónak hogy én őrült vagyok és soha nem làthatom majd a fiamat. Annyi igaz az egészből, hogy néhány éve láttam meghalni balesetben a szüleimet és azóta kialakultak nálam fóbiák, pl magassági félelem, autóktól való félelem, stb. Ilyesmi nem annyira komoly dolgok. Pl ha szerettem autóval megy valahova, túl aggódok miatta és fel kell hívnia ha odaért. Vagy nem megyek magas helyekre és korlátok közelébe sem! Emiatt járok pszichoterápiára. Gyógyszert nem szedek, nem vagyok bolond sem!
Mennyit számít a váláskor, láthatásnál ez a dolog? A feleségem új palija meg egy olyan alak aki 8 évet volt börtönben drog előállítása és terjesztése miatt! Most igaz, hogy luxusautókkal mutatkozik és újabban öltönyben jár, de egy ócska bűnöző! Most én is mondjam el ezt a bírónak majd?
Sajnos igen.
És igen, beszélj az ex viselt dolgairól! Legjobb, ha szerzel egy magánnyomozót, aki összeszed róla egy aktát, benne a régi, rendőrségi aktái is!
"Sajnos igen."
nem. A kérdező nem beteg, nem skizofrén, személyiségzavaros, stb. A fóbiákat lexarja a bíróság.
6.-nak.
Majd a feleség ügyvédjének a dilidoki szakértőjét nem fogja lexarni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!