Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ti hogy fogadnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy fogadnátok egy ilyen ajándékot?

Figyelt kérdés
Tudok zongorázni, régen tanultam, de nem szoktam sajnos gyakran. Arra gondoltam, hogy megtanulok egy számot, felveszem ahogy lejátszom zongorán. A dalszöveget néhol átírom, hogy személyesebb legyen, majd elküldöm egy énekesnek, akinek ha fizetek, akkor felénekli nekem (van ilyen oldal angolul). Összeszerkesztem a videót, majd Karácsonykor elküldöm a lánynak, akit nem tudok elfelejteni. 26/F
2020. nov. 9. 20:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mondja valaki hogy magammal szemben is van felelősségem. Ez annyiban igaz, hogy ha már van családom, akkor nem csak az önös érdekeimet kell szem előtt tartani, hanem hogy mi a jó hármunknak, négyünknek, ect. De a saját egészségemre való odafigyelés is csak így értelmezhető, mert ha most valami bajom lenne, bár eléggé szomorú lennék hogy ennyi volt, de ha családom lenne, akkor azért ott más tétekkel játszunk.
2020. nov. 9. 22:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!