Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy mi lett volna ha..?
Figyelt kérdés
Pár hete megismertem neten egy Ázsiai férfit és nagyon meg kedveltük egymást. A beszélgetésünk kezdetén azt mondta hogy szeretne Európába költözni mert ahol ő él ott nem olyan jó, nem szeret ott élni. És hogy szeretne engem jobban megismernistb egy idő után már olyanokat is írt hogy szeret engem szeretne családot alapítani, összeházasodni, szeretne ideköltözni stb kicsit nekem ez úgy jött le hogy mintha csak azért akarna velem meg ismerkedni stb hogy Európába jöhessen.. De amikor kíváncsiságból rá kérdeztem és ha én költöznék oda? Akkor azt válaszolta hogy ő annak is nagyon örülne. Utána kb napi szinten még kérdezte hogy mikor találkozhatunk mikor utazok már ki hozzá stb De nem tudom valahogy vonzódtam hozzá és kezdett valami ki alakulni. De elbizonytalanodtam és meg szüntette vele a kapcsolatot. Szerintetek jól tettem? Lehet csak ki akart használni hogy idejöhessen Európába? Nem hagy a dolog nyugodni. És azon jár az agyam hogy mi van ha őszinte volt és nem volt hátsó szándéka. Mi lett volna ha folytatjuk. Nagyon sokat gondolok rá és hogy újra felkeresem és rá kérdezek nálla finoman. Ti mit tennétek? /N2020. nov. 8. 21:26
11/11 anonim válasza:
plátói beképzelt szerelem.. a online ismerkedés illúzió ... élőben megutáltad volna fél óra alatt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!