Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy mi lett volna ha..?
Én felteném a vesémet egy ilyen embertől.
Odautazni ? Kizárt !
Es a szexrabszolga szerepet sem rám találták ki.
Okosan döntöttél.
Volt ilyenben részem. Ezek kamu profilok, hogy pénzzel húzzanak le. Egy idő után azt nyőgte volna be, hogy most azonnal, vagy ekkor és akkor odaköltözik hozzád, vagy vesz házat/ lakást, csak küldj neki pénzt, hogy el tudja intézni a papírokat . Később mikor a megjelölt időpontban kéne utaznia, akkor még küldj neki pénzt, mert kirabolták vagy fogságba ejtették és csak te tudsz rajta segíteni, ha kifizeted a rabul ejtőit.... Vagy most éppen temetésre kell a pénz vagy hasonló kifogások.
Sokan bedőlnek ennek és a hős szerelmes embernek, aki csaló, és házasságot ígér. Sokszor mutogatták már ezeket az eseteket a tvben.
Volt egy foszer, aki ugyan így járt. Halálosan szerelmes lett a"nőbe" , aki valójában egy férfi volt, és több milliót csalt ki az áldozatából. A végén már a háza is elment rá. Se nő, se pénz, se lakás nem volt. Csak az adósság maradt a csaló és a foszer naívsága és hülyesége miatt.
Ne is keresd többet. Örülj neki, hogy téged nem tudott lehúzni anyagilag!
Attól még lehet bűnöző, őrült, akármi. Ha nagyon nem hagy a dolog, akkor javasold neki, hogy webcamozzatok. Gyanús lesz, ha egyből kifogásokkal jön. Semmiképp ne utazz ki hozzá, ha kedves az életed. Semmiképp ne küldj neki pénzt. Komplett bűnszervezet épült ki magányos, szeretetre éhes nőkre specializálódva, akiket a legjobb esetben csak pénzzel húznak le.
Nagyon gyanús, hogy csetbeszélgetés után már szeret meg el akar venni. Aki ilyeneket mond, az nem csak neked mondja elhiheted, hanem a szomszéd lányt is elvenné meg szeretné. Én a helyedben nem pazarolnék erre időt meg energiát, mert még ha full tisztességes is a pasi kb 0 esélye van, hogy majd ideköltözik hozzád Magyarországra és papa mama gyerekek, csupaszív szeretet...
Ha reálisan nézed a dolgokat, akkor nem foglalkozol vele többet.
Ha meg nem hagy nyugodni a dolog, akkor úgy is újra felveszed vele a kapcsolatot, bárki bármit mond neked.
Személy szerint én úgy gondolom, hogy ne keresd fel újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!