Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagydarab férfiként esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagydarab férfiként esélyem sincs barátnőt találni?

Figyelt kérdés
A nagydarab nem úgy értendő hogy kigyúrt, izmos lennék, és nem is kövér kategória még hanem van rajtam egy 15 kiló felesleg. Így kellhetek a nőknek?
2020. nov. 4. 11:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért 173 centihez a 120 kiló nem 15kg felesleget jelent, hanem vagy 30-at és ezt jószándékkal mondom. :D

Nem beszólni akarok, én is olyan 100-105kg vagyok 178 centihez, amiből tudom, hogy edzéssel simán lemegy még 20kg és akkor se leszek kicsi. :D Csak épp izmosabb és szálkásabb... :D

2020. nov. 4. 13:10
 12/21 anonim ***** válasza:
68%

En 176 centi vagyok es 100 kilo, nyilvan en is szepitem, hogy nagy darab vagyok, de van baratnom, sot par eve mar a felesegem.

Viszont voltam 120 kilo is, arra azert morcskosul nagy szepites lett volna azt mondani, hogy nagydarab, az bizony koverseg, nem is picit.

Te egy par centivel alacsonyabb vagy, es megis probalsz magadnak is hazudni?

Az en 176 centimhez (es atlagnal nagyobb vallaimhoz, izomtomegemhez) egy 90 kilot mondanek elfogadhatonak (es meg nem idealis, azzal is a skala sulyossabbik vegen lennek), ehhez kepest van rajtam 10 kilo plusz suly.

Rajtad meg vagy 30-35 kilo...

2020. nov. 4. 13:12
 13/21 anonim ***** válasza:
77%
Hát barátom, te jelentősen kövér vagy, hiába is szépítjük. Dolgozz kicsit magadon, hisz te sem fogadod el, akkor más miért tenné.
2020. nov. 4. 13:36
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Még a kövér nőknek se...
2020. nov. 4. 15:15
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
Tenyleg 15 kilo felesleg van rajtad..:D Csak háromszor.
2020. nov. 4. 15:30
 16/21 anonim ***** válasza:
67%

173 cm-hez a 90,de ha erős csontozatu vagy és van rajtad izom, akkor esetleg 100kg-ig fersz bele a "nagy darab" kategóriába...

De ha soha nem mozogtal, akkor inkább 90 a határ kb.

120kg az már szép nagy darab... :D

Én veled egymagas vagyok, de sportolok gyerekkorom óta, erős a csontozatom és izmos is vagyok, de nyilván zsír is van rajtam.

85kg vagyok, és így sorolom magam a nagy darab kategóriába..

2020. nov. 4. 16:41
 17/21 anonim ***** válasza:
65%
16 Azért túlzásba sem kell esni a 85kg mióta nagydarab ? Az Atlagos
2020. nov. 4. 18:41
 18/21 anonim ***** válasza:
77%

Teljesen felesleges ezen a hány kg, sok-kevés vonalon vitatkozni. A kérdező 120kg-al is ismerkedhetne, találhatna barátnőt, mint ahogy 20kg-al ezelőtt is lehetett volna.

A probléma nem a súllyal van, de nyilvánvalóan nehezíti a helyzetet. Társaságba kell járni, emberek közé, ismerkedni, beszélgetni. Szétnézni az egyetemen/munkahelyen, társkeresőzni. Ha valaki nem jár nyitott szemmel, és nem próbálkozik, akkor sosem lesz barátnője.

2020. nov. 4. 18:56
 19/21 anonim ***** válasza:
76%

Köszi, de azt lehagytam, hogy én nő vagyok. (félig - meddig szándékosan)

Gondolom, így már senki sem gondolja átlagosnak. :)

Pedig mi nők alapjaraton inkább zsirosodunk, mint ti férfiak, akik izmosodtok.

2020. nov. 4. 22:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem, nem ugyan olyan egy férfi és egy nő felépítése. Ha veszel egy férfit és egy nőt, ugyan olyan adatokkal, a férfi lesz a véknyabb.
2020. nov. 4. 22:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!