Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém szeretett az ellenkező nemű barátom?
Van egy fiú, akivel már megismerkedésünktől kezdve iszonyat jól elvagyok, rengeteget nevettünk együtt, egyértelmű hogy élvezzük egymás társaságát. 4 hónapja ismerem közös ismerősök által, az elejétől kezdve tudja hogy van férjem, ezért magától értetődő volt, hogy csak barátkozunk, de azért le is szögeztem az elején neki, amire egy "ez természetes" volt a válasza. Az elmúlt hónapokban rengeteget beszélgettünk, szinte mindennap. Fele-fele arányban kerestük egymást. A férjemet nem zavarja, mert tudja, hogy megbízhat bennem és hogy világéletemben fiúkkal barátkoztam, a barátnős rossz élményeim miatt. Na most, eddig 1-2 hetente találkoztam ezzel a sráccal, nagyon megszerettem, mindent vele beszéltem meg, mondhatni hogy pár hónap alatt talán a legközelebb került hozzám, mint barát. Annyira hasonlít a gondolkodásunk... Viszont az elmúlt néhány hétben hiába hívtam találkozni, nem volt ideje. Most meg az elmúlt napokban nem keres már. Én kicsit úgy éreztem amiatt nem akar találkozni, vagyis nem volt ideje...akkor én nem erőltetem, úgyhogy nem szeretném keresni őt, de ő meg nem ír már napok óta. Azért lehet, mert elkezdett irántam többet érezni? Nagyon hiányzik.:(
27/N
Szerintem férfi és nő között őszinte barátság nagyon ritka. Legalább az egyik fél (általában a férfi) az esetek túlnyomó többségében többet akar.
Voltak jelek, ami alapján ez a gondolat megerősítést nyert?
Az is lehet, hogy rajtad látta, hogy rz már kezd több lenni, és nem akarta tönkretenni a házasságod.
Vagy időközben lett valakije, aki nem szeretné, hogy beszéljen nőkkel egyáltalán..
Kitudja. Érdemes amúgy rákérdezni, akár felhívni, hogy normálisan zárjátok le/beszéljétek meg, hogy ne maradjon semmi egyikőtökben sem, legyen barmiről is szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!