Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belém szeretett az ellenkező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belém szeretett az ellenkező nemű barátom?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel már megismerkedésünktől kezdve iszonyat jól elvagyok, rengeteget nevettünk együtt, egyértelmű hogy élvezzük egymás társaságát. 4 hónapja ismerem közös ismerősök által, az elejétől kezdve tudja hogy van férjem, ezért magától értetődő volt, hogy csak barátkozunk, de azért le is szögeztem az elején neki, amire egy "ez természetes" volt a válasza. Az elmúlt hónapokban rengeteget beszélgettünk, szinte mindennap. Fele-fele arányban kerestük egymást. A férjemet nem zavarja, mert tudja, hogy megbízhat bennem és hogy világéletemben fiúkkal barátkoztam, a barátnős rossz élményeim miatt. Na most, eddig 1-2 hetente találkoztam ezzel a sráccal, nagyon megszerettem, mindent vele beszéltem meg, mondhatni hogy pár hónap alatt talán a legközelebb került hozzám, mint barát. Annyira hasonlít a gondolkodásunk... Viszont az elmúlt néhány hétben hiába hívtam találkozni, nem volt ideje. Most meg az elmúlt napokban nem keres már. Én kicsit úgy éreztem amiatt nem akar találkozni, vagyis nem volt ideje...akkor én nem erőltetem, úgyhogy nem szeretném keresni őt, de ő meg nem ír már napok óta. Azért lehet, mert elkezdett irántam többet érezni? Nagyon hiányzik.:(

27/N

2020. nov. 3. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
És te nem szerettél bele? Mert nekem az áradozásod alapján kicsit úgy tűnik, hogy igen.
2020. nov. 3. 21:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne férjem, akkor sem tudnám elképzelni magunkat egy párként, nem úgy tekintek rá, de ettől függetlenül valóban nagyon imádom a személyiségét.
2020. nov. 3. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
#1 Dehogynem szeretett bele. Különben a Barátság topikba írta volna, nem a Szerelembe.
2020. nov. 3. 22:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Azért írtam ide, mivel az a kérdés, a barátom belém szeretett-e... Kosz az értelmes hozzászólást.
2020. nov. 3. 22:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szóval akkor jobb őrlődni, mint megkérdezni őt, hogy miért nem keres. Végül is logikus...
2020. nov. 3. 22:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Éppen lehet. Ahogy az is, hogy úgy érzi, hogy te kezdtél el többet érezni iránta, és így akarja elejét venni annak, hogy olyat tegyél, amit később megbánnál. Nem arról van szó, hogy el tudod-e magatokat párként képzelni. A legtöbb ember az első csóknál nem a mennyasszonyi fánylat képzeli maga elé, attól még vidáman érezhetsz többet egy pasi iránt, hogy nem tudod magatokat elképzelni párként.
2020. nov. 3. 22:25
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
A férjedről is ugyanilyen hangnemben tudsz nyilatkozni? Ha igen, akkor nincs több kérdésem.
2020. nov. 3. 22:28
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Egy sima barátságban vannak ilyen időszakok. Most sokat lógtatok egymáson, majd visszajön, ha van mit mondjon. Nem kell állandójan kombinálni csaje.
2020. nov. 4. 00:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem férfi és nő között őszinte barátság nagyon ritka. Legalább az egyik fél (általában a férfi) az esetek túlnyomó többségében többet akar.

Voltak jelek, ami alapján ez a gondolat megerősítést nyert?

2020. nov. 4. 07:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy rajtad látta, hogy rz már kezd több lenni, és nem akarta tönkretenni a házasságod.

Vagy időközben lett valakije, aki nem szeretné, hogy beszéljen nőkkel egyáltalán..

Kitudja. Érdemes amúgy rákérdezni, akár felhívni, hogy normálisan zárjátok le/beszéljétek meg, hogy ne maradjon semmi egyikőtökben sem, legyen barmiről is szó.

2020. nov. 4. 08:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!