Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok hogy reagáltok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy reagáltok, ha a párotokkal vagytok és nálatok egyértelműen sokkal jobb csaj kerül a látóteretekbe?

Figyelt kérdés
Megnézheti a párotok, elfogadjátok, hogy ilyenek a férfiak, avagy elvárjátok, hogy megjátssza a közömböst, és csak a szeme sarkából nézheti?

2020. nov. 2. 20:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Detto amit az otos ir. Az en parom is ilyen. Jurassic World-ozik orrba-szajba mobilon, vagy egymassal foglalkozunk. Egy kezemen meg tudom szamolni, hanyszor lattam, hogy megnez noket, altalaban olyanokat, akik extrem kulsovel rendelkeztek, nem szimpla jo csajok voltak. Amugy nem az a stirolos fajta. Azt tudom, ha haverokkal van, akkor megneznek lanyokat, de felolem olyankor azt csinal amit akar.
2020. nov. 3. 00:48
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Nálad is vannak egyértelműen sokkal jobb pasik, a csajod meg azokat bámulja.
2020. nov. 3. 13:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hm.. hát mivel általában engem bámul meg az utat nézi, így ettől kevéssé kell félnem. Bár vannak lány ismerősei, de nem az a típus, akinél ennek nagy jelentősége van.
2020. nov. 3. 16:35
 14/14 anonim ***** válasza:
74%
Mindent a szemnek,semmit a kéznek 😊
2021. febr. 13. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!