Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan, ha valaki csak egyszer képes a szerelemre?
Figyelt kérdés
Már majdnem 4 éve vége lett a 8 éves kapcsolatomnak és azóta nem tudok senkibe beleszeretni. Ismerkedtem azóta elég sokat, szexuális kapcsolatot is beleértve. De senkivel nem éreztem a tüzet, nem érzem a szerelem érzést.
29 éves vagyok és szeretném megtalálni azt az férfit, akivel hosszú távon tervezhetek. Ha egy időre teljesen abbahagyom a társkeresést és csak magamra figyelek, akkor az segíthet?
N
2020. okt. 31. 17:34
1/3 anonim válasza:
Létezik, de inkább a körülményektől függ. Nincs olyan, h egyetlen szerelem. Ha a megfelelő időben, hangulatban, stb találkozik az ember a megfelelővel, akkor több embert is meg lehet szeretni. Ha nem találkozunk ilyennel, vagy senkivel se, akkor nincs minek kialakulni.
2/3 anonim válasza:
Egyszerűen csak nehezen szeretsz bele valakibe.
3/3 anonim válasza:
55 évesen én is kb így éreztem, aztán jött a meglepetés.
Szóval szerintem ne tápláld ezt a gondolatot magadban.
Élj, lélegezz, figyelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!