Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szerelemre/kapcsolatra való emlékezés megesik gyakran,ha igen milyen módon-sűrűn?!?milyen emlékek fűznek hozzá?!?
Füzfa partján álmodtam máma nem voltam árva nem voltam árva
Felébresztett pár reggeli jelenség de mégsem volt sem ellenség sem feketeég
Vigyáztam magamra s jött az ébrenlét
De a szerelemre partja kinja hídja ébresztgetett és én Csak emkékeztem emlékeztem
tiszta volt a köd s alattam a föld hosszú évekkel ezelőtti börtönöm...
Te szeress Te betakarsz mint ködmönöm hószállingózás s ördögök
Szerelmem rózsám s illatja szemben egésznap orromban s nem feledtem.
Csókod éledező érchegység benne volt a mindenség,a nem feledtem partja-de szállok vissza a pillanatba az átlagba s a köztudatba
(Csúnyarím....nyalat s feledtetted velem a csúnya-nyarat)
Csak akkor gondolok rá, ha valami eszembe juttatja- pl egy ilyen kérdés, vagy facebookon meglátok egy közös ismerős által feltöltött esküvői fotót, amin rajta van vagy hasonló. Hangulattól függően ennyiben marad, vagy ha épp olyanom van, megnézem, mi történt vele azóta kíváncsiságból, de sosem foglalkozok vele pár percnél tovább.
Nekem szerencsére nem az első szerelmem/kapcsolatom lett az utolsó, szóval nálam annyira nem játszik a minden nap gondolok rá dolog :D
Értem Köszönöm a válaszokat
Akkor kesergek magamra
Régi megcsalatva a csalitban.
"Rád Gondolok-állok egy(rozsdás)bárpultnál a szív nyikorog Budapest sorbanáll"-kezd igaz s aktuális lenni....
Baby Gabi vagy Baby sisters örök klasszikusa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!