Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerettek valakit, megvesztek neki mindent? Jogosan esik rosszul?
A barátommal lassan 2 éve együtt vagyunk.
Minden ajándékozás előtt megbeszéljük, hogy mi kb a keret, mit ne lépjünk túl. Ezt neki még egyszer sem sikerült betartani. Ezután persze jön az, hogy akkor mondjuk karácsony után ő a szülinapjára drágább dolgot kap, stb. Szóval próbálok kompenzálni.
Viszont engem ami zavar, hogy tudja mire vágyom, mit szeretnék MAGAMNAK megvenni, mire gyűjtök éppen és megveszi helyettem.
Nagy vágyam volt egy Louboutin cipő, de online nem akartam rendelni, úgy voltam vele, hogy majd ha olyan városban járok, ahol van üzletük, akkor... Meg akartam valami "jelesebb" ünnephez is kapcsolni, mondjuk a szülinapomhoz. Tavaly ősszel a családjával voltunk külföldön kirándulni és bementünk, vagyis konkrétan bevitt az üzletbe. A vége az lett, hogy kaptam tőle egy cipőt, amit a szülei sem nagyon értettek, láttam az arcukon. Hogy korai karácsonyi ajándék.
Egy drágább nyaklánccal ugyanez volt, azt is megvette helyettem, mert nehogy már én vegyem magamnak az ékszereimet, meg hogy így bármikor rajtam lesz, majd ő jut az eszembe.
De most éppen kiderült, hogy sminket rendelt nekem a hátam mögött. Van egy márka, ami nagyon jó és exkluzív, de még sminkimádóként is irreálisan drágának tartom. Gondolkozom már egy ideje, hogy rendelek a karácsonyi kollekciójukból, de elengedtem az ötletet, mert kevés is maga a termék + tudom, hogy félnék rendszeresen használni, el ne fogyjon. Aztán most megint úgy voltam vele, hogy egyefene, egyszer élünk, mire szólt a legjobb barátnőm, hogy szerinte ne rendeljek, mert a barátom már megvette nekem 2 hete ezeket...
Közben én meg az ő ajándékaival mindig meg vagyok lőve, mert sosem tudom, mit kéne vegyek. Nem akarok vele összeveszni ezen, mert tudom, hogy azért teszi, mert szeret. De mégis rossz, hogy ennyire semmibe veszi, mikor azt mondom, hogy ne vegye meg/magamnak akarom megvenni. Vagy felfújom?
"Azt meg nem értem, mi lenne a proli abba, ha valaki ajándékozik/ajándékot kap. Nyomorúságos egy életed lehet:D"
Jó, akkor most legyen ajándék, vagy ne legyen? Döntsük már el!
Nem azt mondtam, hogy ne legyen. Mert szerintem minden ember szeret karácsonykor, születésnapkor és egyebekkor ajándékot kapni, adni.
Csak ne vegye meg azt, amiről tudja, hogy magamnak akarom megvenni.
Minden srac màs.
Màsnak nem esik szorni a penzt, valaki pedig a fogàhoz veri.
Ezen nincs mit agyalni. En adnék mindig azt amit tudok es ennyi
Úristen, micsoda problémák. Ne mondd el neki mire gyűjtesz éppen és kész.
Az ajándékozás nálunk egyébként úgy zajlik, hogy pl karácsony előtt megbeszéljük, ki mit szeretne. Tavaly karácsonykor például én kinéztem egy kabátot, ő kinézett egy táskát. Én megvettem a táskát, ő megvette a kabátot. Felnőttek vagyunk, nem várunk hú de nagy meglepiket egymástól.
12re: én nem szeretek ajándékot kapni.
Szerintem egyszerűen ne mondd el neki, hogy mire vágysz éppen, vagy beszéld meg vele hogy nagyon rendes amiért mindig ennyi mindent vesz, de te nem tudsz ilyeneket venni neki. Vagy szépen utólag átutalod az ajándék árát a barátod számlájára
Az én párom is ilyen volt, szívesen megvett nekem bármit. Bár előtte többnyire megkérdezte, és ha nemet mondtam azt is tiszteletben tartotta.
Hogy szeretett-e?
Annyiszor megbántott... és amikor az utolsó ilyennél elbúcsúztam, könnyedén hagyott elmenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!