Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas férfiak! Komoly párkapcsolat céljából komolyan tudtok venni egy huszonéves lányt?
Köszönöm!
Azért tettem fel a kérdést, mert a környezetemben több korombeli lánynak (volt osztálytársak, barátok, szaktársak, ismerősök stb., akik szintén 20-25 évesek) van 30 feletti párja. Nincsen vele semmi bajom és nem szoktam ítélkezni stb., csak először nekem kicsit furcsa volt. Részben pont azért is tartottam ezt furcsának, amit többen is említettetek, hogy más életszakaszban van a két fél (tanul-dolgozik, tapasztalat, érettség stb.). Azt gondoltam, hogy ez csak valami hirtelen fellángolás, egy elmúló sztori, kaland stb., de többen már hosszabb ideje együtt vannak, valaki már házas vagy gyereket vár. Volt olyan, akivel beszélgettünk is róla és mondták, hogy teljesen más mintha velük egyidős párjuk lenne, mármint pozitív értelemben. Viszont már más is mondta nekem, hogy szerinte érdemesebb lenne nálam idősebb férfiakban gondolkoznom inkább. Nincsen kapcsolatom, ami nyilván több tényezőn is múlik, de az is igaz, hogy a korombeli fiúkkal ritkán szoktam kijönni (erre azt szokták mondani, hogy azért, mert a korban hozzám legközelebb álló rokonom is 15 évvel idősebb nálam és ebben nőttem fel, hogy idősebbek vettek körül stb., stb.). Én csak komoly párkapcsolatot szeretnék, úgymond "lassabb" életet élek mint a többi fiatal, nem járok bulizni stb., viszonylag fiatalon szeretnék majd gyereket is vállalni, stb. és lehetséges, hogy ezek egy nálam idősebb férfi elképzeléseihez is jobban passzolnak. Ugyanakkor azt is tudom magamról, hogy hol tartok az életben (kor, tapasztalat, érettség stb.) és ez az, ami nekem furcsa, hogy nem tudom ki mennyire tud valójában komolyan venni egy fiatalabb lányt vagy ki hogyan kezeli ezt a felállást. A tények azok tények, szerintem a legtöbb esetben van különbség 20-30 éves emberek között és ennek megfelelően én nem is azt várnám, hogy minden tekintetben egyenlő felek legyünk (most nem tiszteletről stb. beszélek). Viszont azt sem fogadnám el, ha valaki csak valami "hülye kislányként" tekintene rám és csak szórakozna velem. Nem tudom mennyire sikerült megfogalmazni, hogy mire is gondolok, de azért remélem érthető valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!