Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakulóban volt/van egy pasival a kapcsolatom, de összevesztünk és még látom hogy van benne érzelem, de nem nagyon akar beszélni, mit tehetnék?
Mindenkiben van valami, amíg friss a dolog. Lehet simán sértettség is, semmi több. Ez elmúlik. Ha nem akart beszélni, oka van. És tényleg nem mindegy, min vesztetek össze.
Bár, ismerkedési időszakban egy veszekedés nálam is a végét jelenti.
Beszokott jönni néha hallgatni a beszélgetést, olyankor általában csöndben is van, pedig nem egy csöndes ember.
Illetve néha szoktunk egymáshoz szólni.
Most privátban beszéltem vele, de egyszavas válaszokat ad.
#6 Nem naponta kértem számon, hetek teltek el.
Illetve a barátaim tanácsára tettem ezt, én elmondtam neki hogy nem ilyen típus vagyok, bár nyilván én tettem ezt nem a barátaim.
Viszont azóta amióta megjelenik sosem kérem számon, nem veszekszem vele, stb...
Csak élvezem a beszélgetéseket.
Na kislány akkor a hiba a te készülékedben van. Szedd össze magad, és csinálj magadnak saját életet de nagyon sürgősen. Nincs annál kiábrándítóbb amikor egy alakulóban lévő kapcsolatnál már b@szogatják a másikat, meg féltékenykednek.
Szerinted erre ki vágyik? Senki nem akar egy féltékeny partnert, akinek a nap minden percéről be kell számolni, hogy hol volt, kivel volt, azt mondtad negyedre ideérsz és most 18 van, ki a csaj???
Nem vagy elég magabiztos, nem hiszed el hogy kellesz az illetőnek, és ezért nyaggatod. Amíg nem tartod magadat elégnek egy párkapcsolatra, és nem tudsz megbízni a másik félben, már a legelején, addig ne is kezdj bele semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!