Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha szerelmes vagyok egy nőbe aki férjnél van?

Figyelt kérdés

2020. okt. 15. 16:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ebből még nem derült ki sokminden. Én pl. férjnél vagyok de valójában már vagy 3-4 éve nem "élek kapcsolatban" azaz abban élek formailag de se nem boldog, se nem érünk egymáshoz. (se testileg se lelkileg)

Szóval ha boldog házas, akkor hagyd hogy az idő majd segítsen neked és beleszeretsz másba.

2020. okt. 15. 17:54
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kapcsolatban vagytok? Milyen a viszonyotok? Ő küld jeleket feléd?
2020. okt. 15. 18:44
 13/21 A kérdező kommentje:
O azt mondta 10 éve nincs a férjével. De nem akar mindent a nulláról kezdeni. Remeg ha meglát engem. Egyszer megpuszilt mert felkoszontottem a nevnapjan. A buszon mindig mellém ült egy, évig de egy ideje láb két hónapja kerül. Egy munkahelyen dolgozik. Azt mondja gyomorgorccsel jár be miattam dolgozni.
2020. okt. 15. 18:59
 14/21 anonim ***** válasza:
94%
A múltkor még rettegett tőled, mert zaklattad meg féltékenykedtél a munkahelyen is, ha más férfi kollégával beszélgetett..
2020. okt. 15. 19:18
 15/21 anonim ***** válasza:
67%
3, amúgy azt honnan tudod, hogy szerelmes-e ? Mert szerelmesnek nem lehet lenni házas emberbe, csak nem házasba ? Vagy ez miből következik, hogy csak rajong ? Ennyi infóból nehéz bármit is megállapítani róluk.
2020. okt. 15. 20:53
 16/21 anonim ***** válasza:
75%

15.

Ha szerelmesek lennének, akkor a másik fél elhagyná a házasságát, ahol nem szereti azt akivel van. Így viszont a dolog egyoldalú, ami nem igazán "szerelem", mert az egy kölcsönös dolog, bármennyire is igyekeznek a gagyi filmek, illetve a valamivel jobb regények úgy beállítani ezeket az egyoldalú rajongásokat, mint "szerelem", ahol sokszor még sajnálni is kellene azt aki így járt.

2020. okt. 15. 21:28
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
Egyrészt szerintem ez szerelemben sem olyan egyszerű, csak leírva tűnik egyszerűnek, másrészt azt sem értem, az egyoldalú szerelem miért ne lenne szerelemnek. ha ő átéli ezt az érzést, akkor átéli. Ilyen definicióról még nem hallottam, hogy csak a kölcsönös érzés a szerelem, a nem kölcsönös vagy nem azonosszinten viszonzott az meg nem. De, az is szerelem. Az egyoldalú rajongás nem szerelem, a kétoldalú rajongás meg szerelem , vagy mi ? Egyébként eleve emberfüggő az is, ki hogy éli meg az érzéseit.
2020. okt. 15. 21:35
 18/21 anonim ***** válasza:
66%

17.

Így viszont gyakorlatilag bármire rálehet fogni és innentől a szó, a kifejezés értelmét veszíti. Ami amúgy jelenleg történik is, amikor random japán srác "szerelmes" egy hologramba, meg sok nő "szerelmes" olyan popszar fiúbandák tagjaiba akik életükben nem láttak. Ők "annak élik meg" akkor ez szerelemnek számít? Lejáratják a kifejezést.

2020. okt. 15. 21:44
 19/21 anonim ***** válasza:
47%
Miért vesztené érvényét attól, hogy valamilyen szinten szubjektiv ? Még nincs mesterséges intelligencia, szóval nincs mérőeszközünk rá, hogy lemérjük, kiben mekkora érzelemhullámot generál vagy miylen hormonális folyamtok játszódnak le az agyában. Egyébként a hormonális megfejtésévél már egész jól állunk, Gloviczki Eszter orvosként magyarázza el, mi történik a szerelmes emberrel, a youtube-on van csomó érdekes videója. Nem hiszem, hogy megkülönböztetést lehetne tenni, hogy egyoldalú vagy kétoldalú kell legyen. És igen, amit annak él meg az illető, az szerelem. Az is lehet, hogy a másik fél egész végig becsapja és csak elhiteti vele, hogy ő is szerelmes. Attól még ő igazán szerlemes, ő átéli ezt a hormonsokkot.
2020. okt. 15. 21:50
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Tiszteld a kapcsolatunkat, lépj túl és keress szingli csajt
2020. okt. 16. 00:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!