Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Félénk fiúval összejönnél?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk fiúval összejönnél? Lányokhoz szól a kérdésem!

Figyelt kérdés

Ha ismerjük egymást akkor már nem lennék az, de idegenekkel mindig távolságtartó, zárkózott, és az ismerkedésben félénk vagyok.

Persze ha valami miatt meg kell védenem magam akkor ki állok magamért, de az alaptermészetem félénk egy kicsit.

Vannak lányok akiknek tetszenek az ilyen fiúk?

2020. okt. 7. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem egyszerűen csak félénkség, ez egyfajta szociális rokkantság. Alapvető készségekben hiányt szenvedő emberek pedig nem érdekelnek.
2020. okt. 7. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem. A távolságtartással, zárkózottsággal semmi bajom, de a félénkséggel igen.
2020. okt. 7. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
62%

Az első válaszoló egy idióta barom, aki csak dobálózik a szavakkal,

Normális ember nem ugyanúgy viselkedik egy vadidegennel, mint a családtagjaival/legjobb barátaival. Szerintem nem baj, ha valaki ilyen, bár én is ilyen vagyok és sokszor nem szeretem ezt magamban, de végső soron mindig rájövök, hogy jobb lassan közel engedni magadhoz valakit (nem csak romantikus kapcsolatra értem), aki irányába lassan, de kialakult egy bizalom, mint hirtelen zsupsz bele a közepébe a dolgoknak és egy hét alatt kiismertetni magadat mindenkivel.

Nekem jobban tetszik ez a személyiség, mint a nagyon harsány természet, hisz mint írtam, én magam is ilyen vagyok és szerintem fontos a hasonló mentalitás. Biztos vagyok benne, hogy még nagyon sok lány keres hasonló beállítottságú fiút.

2020. okt. 7. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
86%

Én sokáig úgy voltam vele hogy igen. Aztán rájöttem 2 dologra.

Az egyik hogy mivel én nem vagyok félénk, annyira idegenekkel sem így lehet hogy zavarna ha egy új társaságban pl vagy egy idegennel a másik tök kuka lenne és nem tudná feltalálni magát.

Szóval lehet hozzám jobban passzol egy hozzám hasonló ember.

A másik: a félénk srácok akiklel eddig szimpatikusak voltunk egymásnak (és ez fix) egyszerűen nem mertek lépni, akkor sem amikor egyenes út vezetett volna...egyszerűen en azt éreztem nőként hogy én már mindent megtettem, teremtettem olyan helyzetet, hogy reagálni, lépni tudjon. Nem tette.. én ezek után azt éreztem hogy ha ennyire nem képes akkor nem ér annyit az egész:/

2020. okt. 7. 22:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!