Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok is ilyen?
Az én párom nem engedi, hogy megoljuk a lakasban mászkáló bogarakat. Poloska, légy,pókok, hangyák. Vanb egy kis műanyag fleespohár egy papirkabval ami ra váló es azzal fogjuk be a bogarakat, makd visszük ki a kertbe őket, hogy elhessenek tovább nem zavrva egymást. A darazsakat, legyeket ugy kell kiengedni, hogy besotetitunk minden ablaknal es csak a bejarati ajto van nyitva-hihetetlen, de kimennek 1percen belül!
Az elején nagyon zavart ez az egész macera, de mostmar automatikusan megy. Regen a szüleimtől tanulva hangyairtoztam, legycsapoztam.
Rajottem, hogy annyira imadom ezért a tulajdonsagaert, nagyon jó ember. Vajon ez különleges tulajdonság vagy nálatok is van ilyen?

Én is agresszívan gyilkolom őket sorra, legyen az szúnyog, poloska, légy stb. Nem tűröm meg őket velem egy légtérben és nem is szeretném ha a párom vagy bárki akivel együtt lakok, ennyire babusgatná őket. Bocsi.
Lehet nyugodtan lepontozni.

Kevered a szezont a fazonnal, attól még a természet számára lehet hasznos egy állat, hogy emberi szemszögből nem "haszonállat".... Mi köze a kettőnek egymáshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!